raz otec este ked som bol maly tak cital taky inzerat co napisala nejaka prostitutka ze : kdo sa chce povozit na konikovi a ja som si myslel ze ako na konovi tak ja som ze jaaaaaaaaaaaaaa
lol..raz som sa chcela opytat mojho 4-rocneho bratranca zee kolko ma sliepka noh aa opytala som sa ze kolko ma noha sliepok.. vobec tomu nechapal a pozeral na mna s otvorenymi ustami a vyplastenymi ocami..
mala som v mobile cislo na brata mojho byvaleho a on sa mi nejakym programom nabural do kontaktov a tam kontakt " Janyho bráško" bol napisany tak pekne s vynechanim pismenok s diakritikou. vysvetlujte frajerovi...
bol som s bývalou, a ešte s jednou spolužiačkou a v obchode som si kupoval gumičky do vlasov (vtedy som ich mal skoro po pás). Mal som vtedy tuším 50, alebo 100 € bankovku a predpokladal som, že v tej bižutérii (pink na obchodnej v BA) mi nebudú mať vydať, tak som im povedal (dosť nahlas, že to počul celý obchod), že "ale ja mám velký peníz"... bývalá, spolužiačka, predavačky aj nakupujúci vybuchli do smiechu.... ja som nechapal a hned mi vysvetlili, že počuli, že mám velký penis... a to už som sa začal hanbiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A ešte.
A teraz mi povedz ako tam kurva môžeš napísať ypsilon.
Pohľad učiteľa na mňa. Môj pohľad na spolužiaka. Spolužiak na učiteľa. Učiteľ na spolužiaka. Spolužiak na mňa. Ja na učiteľa...
Uč: Tak mister ***, nemyslite si, že týmto demonštrujete Pojem postupnosti...
-No.........ocitli sme sa v príliš..komickej situácii..mohol by som si odskočiť na TV?
-prosím?
-musím si odskočiť na TV pán profesor...
(niekdy vám fakt nedojde výmena písmen)