neviem kto z vás pozná túto francúzku firmu, vlastne v mojom prípade francúzsku-slovenskú lebo urobila som krok, ktorý neviem či neuľutujem. » www.katalogcrv.sk/vitafit...
@Tasha5 presne...vrazila som dotoho 136 € a dostala som vanílkový koktiel, rastlinný extrat ako čaj, vlákniny multyvitamíny šejker dvd s inštruktážou + plno papierou a zmluvu a to všetko v štýlovej taške na plece
@Leilla predstav si, že funguje a vôbec to nemám z google a je mi jedno koľko na mne zarobí môj supervízor, keď ja budem robiť to isté a tiež sa nabalím...hold tak funguje piramída
@strigula nabalíš sa prd... bracho sa na to nechal nahovoriť pred pár rokmi, no skoro desiatimi možno... jedno krátke školenie, potom vstupný poplatok cca 5 000,- SK o ktorom tvrdili, že z neho je hradené účtovníctvo a nejake poplatky, dostal tašku s nejakými výrobkami... potom ďalšie vymývacie školenie typu americkej baptistickej omše, všetci skandovali s rukami nad hlavou, pár maníkov sa na podiu pochválilo, ako im HL zmenil život a ako sa behom pár mesiacov zahojili... potom prísna kontrola, aby nováčikovia zo sály odišli a nepočuli, čo sa bude hovoriť v druhej časti "školenia" už pre tých "pokročilých" a potom sa dozvieš, že na to, aby si mohla začať zarábať, potrebuješ nakúpiť tovar (vtedy asi za 150 000,- SK) a začať ho predávať ďalej.. na HL sa nabalujú akurát tí, ktorí s tým začali po jeho príchode na SK po ´89
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
no dovi dopo
pyramidka spred 15 rokov este funguje?
a este stale sa najde jebko, co sa na to da, ked ma k dispizicii google?