Možno si každý povie,,,blbooost byt hercom je trápne...no je to môj sen a chcem aby sa mi raz splnil!!..Dufam že s ami to splní, aky mate vy nazor na hercov? ...nwm co tym sledujem ale tak
ak sa budeš hlásit na herectvo, tak treba hodne talentu, musíš mat rytmus, vedet spívat, vela exhibicionizmu a texty, keré dostaneš na prijímačkách vedet na 120% ...a herci sú takí istí, jak ostatní ludé, len sú v divadle...a každopádne potom hodne šťasťá...(píše budúca divadelná kritička, dramaturgička, režisérka a dúfam, že sa mi podarí opäť aj hrát, lebo herectvo sem trochu zavesila na klinec)...
chcela som ísť na strednu na konzervatorium študovať herectvo...ale to nie je asi velmi pre mňa, údajne sa tam aj spieva a podobne, no amen no ale je to super vec, ale musíš byť fakt super v tomto obore lebo konkurencia je obrovská
tak reku, držím palce ja som sa venovala divadlu 8 rokov a už mi to naozaj chýba. tak som sa pustila do filmu. síce si na filmové herectvo neverím, ale uvidím, keď zbadám finálny výsledok... predsa len, som strašne afektovaná, ale to v divadle až tak neprekáža. na kamere mi je z toho zle
Jj, aj ja drzim palce, ale na Slovensku to budes mat rozhodne tazke. No za svoj zivot este prejdes mnohymi snami a rozhodnutiami - mat 13 rokov je uz vlastne docela dost, ale velmi vela ludi i vyse tridsiatky este furt nevie, co by vlastne chceli, stale sa hladaju.. Ale ak si si ista, ze to je to, co by Ta bavilo a zaujimalo do konca zivota (lebo zaujimava praca by to urcite bola, no tiez narocna), tak si za tym chod a prajem Ti, aby to vyslo!
U nas najdes malinko skutocnych hercov...Herectvo je o kvalite nie o kvantite, oceneniach, plytkych filmovych trhakoch bez deja. To si pamataj. A ked chces robit herectvo, zacni v CR a divadlach. Nie u nas v serialoch...
Aj ja som chcela byť herečkou keď som bola malá Každopádne musíš mať hodne talentu, exhbicionizmu a musíš vedieť spievať ako tu už niekto povedal Držím palce Aj keď myslím že si ešte X krát rozmyšlíš čím chceš byť ale ak si pevne rozhodnutá..
velmi ma to bavilo...chodila som na taku skolu....ak sa to nazvat skolou ...mna to velmi baví...vobec to neni trapne...je to umenie ked nejaký smutný človek so smutnou náladou dokáže rozosmiat javisko
jj... herectvo je podľa mňa super a hlavne to divadelné...ja som tiež kedysi mala túžbu stať sa herečkou, ale len v divadle, lenže keď som nad tým lepšie porozmýšľala, uvedomila som si, že na to nemám, hlavne potom, ako som si pozrela požiadavky na prijímačky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
drzim palce!!