Ahoj pouzivate niekto tuto navigaciu? Ako s nou existujete? Ja som si prakticky kvoli tomu zadovazila lumiu a napriek tomu ze vsade na nete su na nu len same chvaly, vo vsetkych forach som nasla aka je spolahliva, ta moja je proste totalne napicu.
Trasu n
teda ona nenavigovala zle uplne cely cas, asi tak polku odbociek uhadla a polku uplne odveci, pripadne povedala ze mam odbocit o 200 metrov ked to bolo o 2 kilometre a tak
No ja viem len mal som skúsenosti s takými navigačkami čo nechytali GPS bez netu... Proste hrúza a potom som sa dostal k NAVIGONU a bol som spokojný
A teraz jazdím naslepo Si pozrem mapu a idem a ak sa mi zdá po hodine, dvoch že idem nejako divne tak sa spýtam niekoho
Neni dokonalý ale je spoľahlivejší ako lagdroid pouzivam tu navigaciu jak na lumii tak na androide a 100% funguje. Niekde som cital o hentom probleme ale teraz neviem kde. Nemam čas to teraz hľadať
ja pouzivam here na iphone a nemal som problem ale hlas som moc nepocuval iba som to mal zapnute aby som sa raz za cas na to pozrel ked som sam nevedel kam ist
lubi sa mi ze moju polohu ma hned najdenu aj ked som jej zakazal pouzivat internet. fakt svizna mi pride oproti sygicu co si pametam
@h8u sigic možem len doporučiť, perfetna navigacia, zatial nesklamala a vela razy prekvapila podrobnosťou, 3D objekty, radenie jazdnych pruhov, hodne niekedy až moc objektov zaujmu, neustale ukazuje nejake upozornenia (obmedzenia rychlosti predovšetkym), rychlo prepočitava trasu, hlasova navigacia tiež good vlastne nevidim žiadny rozdiel v kvalite medzi sigic a tomtom čo je jedns z najlepšich navig.... mam verziu 14.02 ale musim stiahnut ešte novšiu, myslim že je už verzia 15.xx ... nokia pred par rokmi mala tiež dobru navigaciu ale sigic je fakt bezchybny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A teraz jazdím naslepo Si pozrem mapu a idem a ak sa mi zdá po hodine, dvoch že idem nejako divne tak sa spýtam niekoho
lubi sa mi ze moju polohu ma hned najdenu aj ked som jej zakazal pouzivat internet. fakt svizna mi pride oproti sygicu co si pametam