Zdraim tady se muzete bavit ho hre Hereos III (IV klidne i V) ji nezna a mel by zajem se o ni neco vice dozvedet necht mi napise a nebo sem soupnete sem treba jaky hrad a hrdinu mate nejradeji mapy atd.
Milujem tú hru ...ale skôr teraz hrávam 5ku a nedám dopustiť na peklo a takmer všetky sa mi páčia..ale za ľudí som prakticky ani nehrala lebo sú podľa mňa nudný.Keď už tam mám na výber toľko nadprirodzených fantasy postáv
Fantastická hra. Ale trojkou to končí. Heroes IV a V už robila iná firma a je to hovadina. Na trojku odporúčam stiahnúť datadisk IN THE WAKE OF GODS. Je voľne šíriteľný a prídáva obrovské množstvo vecí.
@hextall - aspoň niekto kto tomu " rozumie " !!! ... Trojka je ete - z mytologického hľadiska vyvážená !!! -> IV som nehral ale som počul že strašne nevyvážené to je - hlavne tuším pekelný hrad že je vraj " neporaziteľný " !!! ... mno a V som hral a to sa ete dalo !!!
@mythos - Aj nevyvážené, to je jedna vec a ďalšia vec je, že zmenili celý koncept hry. Chceli do toho dať niečo inovatívne, ale vôbec im to nevyšlo. Po 15 minútach som to odinštaloval.
@hextall ... jj darmo ... tak to býva s dobrými hrami - prvé spravia a keď ďalšie robia iný ľudia tak to veľa krát tak aj dopadá !!! - buď absolútne minú pôvodne hodnoty alebo to proste domiešajú !!!
@hextall dík, ITWOTG si určite stiahnem hral som šetky od jednotky po 5ku a najviac sa mi páčili dvojka a trojka 4ka bola fakt divná, hlavne s tým že hrdina mohol bojovať ako radová jednotka.. dali sa s tým robiť fakt šialené veci (ako že jeden hrdina sám vyklepe celú mapku ) ale nebolo to tak celkom ono.. hlavne tie mestá boli strašne nudné, všetky boli rovnaké.. a vyššie obtiažnosti boli nehrateľné..
5ka už zase nadvezuje na tradíciu 3jky, len si treba zvyknúť na 3d kameru.. ale bez patchov a datadiskov je to dosť slabé, hlavne je tam strašne málo mapiek.. ale mestá sú spravené krásne, dá sa celé minúty len sedieť a pozerať na ne a počúvať tú hudbu aj kúzla sú krásne spravené, taká implosion, to je priam grafický orgazmus
Ale aj tak, 2ka a 3ka sú bezkonkurečne najlepšie
@fireweed jj to je to čo by sme si už zase raz mali zahrať keď máme to skúškové
@postelny_svab ľudia nie su nudní, náhodou je to veľmi schopná rasa rozhodne sú hrateľnejší než pekelníci, alebo beastmasteri v trojke..
@mythos myslím že dvojka bola najvyváženejšia čo sa sily strán týka.
SOuhlasím s vámi III Je prostě III V nebo IV je nudné a o ničem co se týká národů tak můj nej je asi Soutok a hrdinka Brissa nebo Labetha všechny jsou prostě nej každý národ má něco každý má své + a - hodně ráda mám také Necropoli prostě mám ráda všechny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A strašne sa mi páči hudba do tejto hry
5ka už zase nadvezuje na tradíciu 3jky, len si treba zvyknúť na 3d kameru.. ale bez patchov a datadiskov je to dosť slabé, hlavne je tam strašne málo mapiek.. ale mestá sú spravené krásne, dá sa celé minúty len sedieť a pozerať na ne a počúvať tú hudbu aj kúzla sú krásne spravené, taká implosion, to je priam grafický orgazmus
Ale aj tak, 2ka a 3ka sú bezkonkurečne najlepšie
@fireweed jj to je to čo by sme si už zase raz mali zahrať keď máme to skúškové
@postelny_svab ľudia nie su nudní, náhodou je to veľmi schopná rasa rozhodne sú hrateľnejší než pekelníci, alebo beastmasteri v trojke..
@mythos myslím že dvojka bola najvyváženejšia čo sa sily strán týka.
a jedno zas bola stara chutovka, ktoru sa pamatam som hraval cca 2 roky, kym som si nezohnal 2 a neskor 3..
@opitytankista jednotka bola skvela.. ale zas dvojka je nieco ako jemne upradovana 1ka.. kde nic nepokazili len tomu dali vacsi smrnc