Chcel by som sa spytat ci ma niekto rad tuto hru a este radsej by si ju somnou zahral najlepsie cez gameranger... nebavi ma to tam hravat so zahranicnymi hracmi snimi ide vecsinou zahrat len mala mapka. velku nikdy nedohrame a potom sa uz tazko snimi spoj
Mám ju, aj tri a polku, je to imho najlepšia verzia (a jedna z mojich top hier,ak nie úplne top) a možno by som si niekedy aj zahrala, ale bojím sa, že ma rozbiješ
@ patuskoo@ demoniqangel@ tak co keby sme si to fakt niekedy skusili zahrat najlepsie cez ten gameranger ak vam to nevadi a neboj ja ta nerozbijem ja som to tiez zacal hravat len par dni dozadu @ popolcek ja nato pouzivam deamon...
@popolcek stacilo by to mat nainstalovane a hodit nato heroes 3 complete no cd patch ale to uz zasa neviem ci by nas to spojilo myslim ze cez ten gameranger treba uplne totozne verzie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mohol si ma armadu cisto len s hrdinami a isiel si
Ked niekoho najdes,tak prijemnu zabavu
@ popolcek ja nato pouzivam deamon...
@cool1223boy aj mi sme ju s kmosmi prave preto zacali hravat po na intaku