Nie som namyslená, ale povedala by som im to isté. A keď už, okej, ale je iné obliať niekoho doma a obliať niekoho vonku na ulici a ešte v takomto počasí, keď tak pekne leje.
som zvedava, ako by sa tebe pacilo byt oblievany kazdu chvilu 10rocnymi detami a prezliekat sa 20x do dna. pricom tie desatrocne deti sa este daju zvladnut. ale ak pridu moji podgurazeni spoluziaci, je to zapas o zivot.
a vsak majte v pi.....ako ja.. zaden problem,proste neotvarma edvere,uz 3.krat mi skoro sice rozpucilo hlavu z toho radikalneho drzania zvonceka ale radsej to,ako na seba nechat kydnut vodu a ptm mu dat este nazrat,vypit a prachy za to no ani omylom..
mňa Mário decentne oblial a vyšibal v kupelni, čo som vôbec nečakal, ale sa hovorí, že človek bude zdravý po celý rok!!! Na tom chodníku sa to ani mne nelúbilo..
to je iba agresivita....ale v takomto pripade ked ide o deti by som prehodnotila to sloveso ťapnem je milé ale ak si ziskat u nich rešpekt tak tresknem
naposledy som bola obliata mozno tak pred 4-5 rokmi,takze Velku Noc ani nevnimam.. ale uz tolkokrat som sa hodila aj oblecena do potoka a pod.,takze by mi to ani nevadilo
@gabyy , poznam jednu gabu a ta je riadna pi..., tak sa jej nepodobaj, ked nerozumieš tomuto foru, sa slušne opytaj čomu nerozumieš a nerob zo seba sprostú....filip
@pubertslatinocelny "mňa Mário decentne oblial a vyšibal v kupelni, čo som vôbec nečakal, ale sa hovorí, že človek bude zdravý po celý rok!!! Na tom chodníku sa to ani mne nelúbilo..
filip"
Ty si myslíš, že ide naozaj len o nevinné dodržiavanie Slovenských zvykov?
@pernik , perniček už som si myslel, že tu dneš nebudeš, to s tymi penismi by nebolo zle vyskúšať, aspom vidim o čom stale rozmyšlaš, konečne sa priznaj a neprovokuj!!!
@24 zatial som si tu žiadnu zvedavu poplašenu kozu nevšimla šak pre mňa za mňa sa šibaj čim len chceš ja sa ti do toho miešať nemienim len tolko k tomu
co vy mate vsetci s tym, ze chceme len ukazat svoju "nadradenost"? Niektore dievcata tu su fakt uz asi paranoidne... boze ved ide o to, ze vas z tradice vysibene, a mozno trochu oblejeme, aby ste boli zdrave. Toto je nadradenost? Alebo nebodaj "tyranie" - ako som tu cital v inej ankete? Ano, niektori to prehanaju. Ale to este stale neznamena, ze chcu ukazat, ze muz ma este stale nad zenou ruku...
no co viac mozes ocakavat od 15rocnej slecny prosimta? je to trapna hlaska ktoru babenka zjavne okukala z fejsbuku a aj tak chce aby ju chalanisko oblial tak na co sa pri tom pozastavovat ?
@durexon , sikal vypada ako gumena červena hruška s umelym nadstavcom - trubičkou tak 7cm dlhou, dovnutra sa da voda a strieka sa .......niekto to používa na klystýr...filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
(Keď ide o VN, som striktná feministka, čo už)
Nie som namyslená, ale povedala by som im to isté. A keď už, okej, ale je iné obliať niekoho doma a obliať niekoho vonku na ulici a ešte v takomto počasí, keď tak pekne leje.
čo je na tom namyslené?
filip
Toto forum navštevujú aj deti, dajte mu ban.
filip"
Ty si myslíš, že ide naozaj len o nevinné dodržiavanie Slovenských zvykov?
Ja tam vidím jasne popísanú homosexuálnu súlož...
nechapem dokedy si budu chlapi mysliet ze to sa len tvarime ze sa nam to nepaci...