Komu sa chce tak strašne grcať, srať prdieť, vykašliavať a močiť krv ako mne pri pohľade na túto neskutočnú zmesicu sračiek ktorá ani neverím že mohla uzrieť svetlo sveta?
teda ja som este nevidel, ale vsetky spomenute priznaky mavam, ked o tom citam ake je to skvele a ked vidim, ze si vsetky picky davaju do albumov fotky toho curacika tepleho co tam hra. a tuto diskusiu som otvaral s pocitom, ze niekoho budem musiet zase dobre zjebat, ale mam rovnaky nazor
tak ja som si uvedomila po utrpnych polhodinovych mucivých grcaníc, po zosediveni pramena vlasov ako ma Sweeney Todd, ze Amerika si zije fakt svoj svet, kedze taky film dokazali natocit, a ked mi vypadli vsetky zuby, fnuakla som, lebo ma kvoli tomu shitu cakalo upratovanie zvratkov
a este by som chcela dodat, ze mi je fakt doplacu, ked vidim, ze takuto neuveritelnu sracku niekto mohol nazvat najskor film a k tomu este aj muzikal... ked si spomeniem na tie klasicke a porovnam si to... neskutocny pokles, moja mysel to miestami az nedokaze spracovat...
možno sa mi marí, ale že by mi fakt už pálilo aj v puberte? veď už keď som videla ten zdžubaný serial v siedmom nebi, som vedela, že je to debilita na entu, tak keby že toto vidím v tých časoch...jedna z vecí, čo nemôžem ani pochopiť, čo vidia na tom odpadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Aj ked sa na tom dalo zasmiať (cez slzy).
Diskusné fórum: H8ting , tam by sme mohli davat vsetky podobne veci
a mňa ide jebnúť, keď vidím ten jej fanatický pohľad....