Čo za normálneho dospelého človeka môže riešiť čo kto počúva?Len zakomplexovaný kokotko.
Ja by som mohol do rána hovoriť o tvojom jebnutom výraze.Čo ten gél na vlasoch ?LOL veď to nosia 12 ročné deti...
Je každého osobná vec ako sa bude prejavovať,obliekať, čo bude počúvať a práve kokoti ako ty sú najäčšie sračky na tomto svete lebo nedokážu byt tolerantní.Choď sa zajebať bude o jedného menej...
tym tvojim nazor na hiphop si priznal ze o nom nic nevies. ty sudis celosvetovu rapovu scenu podla jedneho trapneho tracku od Mac Vrabca a to je vsetko. keby si hiphop pocuval tak pochopis ze tie mozno na prve pocutie nezmyselne texty maju v sebe kus pravdy alebo vyjadruju postoj autora..ak sa ti to nepaci a je pre teba tazke to pochopit co ma neprekvapuje tak si najdi oblubenu polohu na posteli, daj si sluchadla do usi a riadne si vypec Tokio hotel a pod...ked to docitas daj si celo.paaaaaaaa
Ak je Hip-hop kvalitný a neuráža, nemám nič proti nemu. Nemôže sa technicky porovnávať so žiadnym iným žánrom, ale má čosi do seba. Nemyslím ten slovenský pseudo-hip-hop čo si berie názov od skutočných majstrov: RUN DMC, Beastie Boys, 2Pac a podobne. Náhodou, ja som viac.menej Metalista ale rád si vypočuejem aj trebárz Beastie Boys.
Ale keď vidím toho pologramotného retarda Rytmusa ako sa hrá že on je ten super génius a všetci sme kokoti, len on je lietadlo, tak to ma vie strašne nasrať.
Každému sa páči niečo iné. A vy kokoti čo sa do volakoho obúvate že čo za sračky to počuva...hmmm....neviem čo z toho máte. A vôbec poukazovať na niekoho inteligenciu len na základe toho čo počúva sa mi zdá naozaj úbohé.
keby este napises na zaciatok toho nadpisu "slovensky" tak to pochopim, ten stoji podla mna za hovno (osobne sa mi pozdava len Vec), ale US hip hop, resp. rap to uz je o inom. Sice tie uplne stare veci nepoznam, ale 50 cent, Snoop Dog, Ludacris a dalsi su pocuvatelni..
Pubertalne LOL mam 21 no zachvilku 22 pocuvam rap nieje to spev mas pravdu je to rap neplet si pojmi a dojmi nik ani netvrdi ze to je spev.Je hola realita podana vspodmazom v rimovani nic viac nik ta nenuti pocuvat to tak to neries ja sa tiez nestaram do emo punk metal skinou je mi jedno kto co pocuva skor by som povedal ze ty trpis este pubertou ked toto riesis sa zobut ty
a mna stale viac a viac zaraza jak môže byť niekto taký tupý ako zakladatel tejto diskusie a prikazovat, alebo mať priblblé pubertálne naražky na hudobné alebo "životné" štýly do ktorých ako vidim sa vyzna jak najväčší kokot...
vidim že tvoja tolerancia voči ostatným je kurevsky uboha, ale neboj, poznam vela takých chudačikov jak si ty...btw hip-hop nepocuvam, ale toto by som z huby nevypustila
mno toto je zbytocne riesit, hiphop je proste teraz v mode a myslim ze tak skoro sa to nezmeni... bohuzial si musime zvykat na rovne silty a siroke nohavice stiahnute za rit... :/
tenpatic- vidim ze si asi jebnuty ked tu pleties punk,,punk nema nic spolocne s hip-hopom,,punk je hudba ktora tu je uz niekolko desatroci narozdiel od hip-hopu,,hip-hop na slovensku je len moda,,casom to krachne,,mozno nie ale ja osobne v to verim
Slovensky HH je najlepsi. US Hip-hop preto nepocuvam lebo neviem po anglicky a tu sa jedna o text a ked ti počuvaš niečo čomu nerozumieš nevieš sa nad tym zamysliet a ani zasmiat lebo piču rozumiete. a HH ako životny štyl je vlastne o tom že to roby a hovori co len chce a nič ho neobmedzuje a to sa odraza aj v tvorbe kde su nadavky a ta nasa skurvena konzervatyvna spolocnost to nedokaze prijat ale nastastie sme silny. A hejterom odkazujem: fajcite mi kar, a 50 centimetrovy stoporeny konsky ud do vasich smradlavych a osratych netolerantnych riti.
no vidno ze sa autor v tom kkt vyzna - kto mu povedal, ze hip-hop je spev? a hudba, hmm, ani to vzdy nemusi platit, hoci sa najde kvantum muzikalnych podmazov. hh casto hudba ani spev nemusi chciet byt, a predsa je za hudbu povazovany. prosim autora, nech netrieska kokotiny - hiphop nemoze za to, ze je "moderny".
nechapem tych ludi, ktori sa tu obuvaju do inych stylov ako pocuvaju oni sami...lebo im sa to nelubi...kazdy ma svoj osobny nazor a vytahovat ho takto pred ostatnymi a davat na hiphop je podla mna dost ubohe....peace......
jednoznacne suhlasim s curlicue...preco asi ....ale ne vazne nechapem ludi co sa do toho staraju...je to kazdeho osobna vec aky styl hudby pocuva...ja uprednosnujem hiphop pred vsetkymi stylmi a je mi jedno ci sa do mna nekto za to obuje abo ne...je to MOJ nazor a nikto mi ho nevezme...ako sa hovori...HIPHOP not just music...a way of life........
Vobec sa mi nechcelo tuto diskusiu citat do konca cize ked nepoviem nic nove neukamentujte hned ok??
co si touto diskusiu chcel dosiahnut??, ze teraz tie tvoje "pubertalne deticky" prestanu pocuvat to cim ziju ?? heh nebuc smesny..keby som povedalala tebe ze to co pocuvas je odpad zobud sa tak by si ma urcite pocuval a vyhodil secky cd-cka svojich oblubenych interpretov
noo tak ja hip hop nemusim a uz vobec nie tie pesnicky plne nadavok...ale niektore pesnicky maju cosi do seba....ale je ich uboho malo v porovnani s ostatnymi hiphopovymi trapnostami
Sa uvedomte ty co to pisete ved nikto vam hip-hop pocuvat nekaze to aj ja mozem zacat krityzovat metal,rock,pop alebo ine veci.Hip-hop neni len o vulgarnych slovych ale ide tam oto aby ten co to robi vyslovil vlastny nazor na ludi a svet.nechapem preco sa vlastne vsetci navazaju len do hip-hopu je to kazdeho vec co pocuva.Ja pocuvam hip-hop a je mi jedno co pocuvaju ostatny skuste to tak brat aj vi.A este ktym pubertalnym detickam co sa maju zobudit aj vi ste bolo raz pubetaci a nikto vam nekrityzoval tie vase ludovky tak plis nerieste hip-hop!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
moja rada znie: nevšímaj si ich a bude ti na svete lepšie
Ja by som mohol do rána hovoriť o tvojom jebnutom výraze.Čo ten gél na vlasoch ?LOL veď to nosia 12 ročné deti...
Je každého osobná vec ako sa bude prejavovať,obliekať, čo bude počúvať a práve kokoti ako ty sú najäčšie sračky na tomto svete lebo nedokážu byt tolerantní.Choď sa zajebať bude o jedného menej...
tym tvojim nazor na hiphop si priznal ze o nom nic nevies. ty sudis celosvetovu rapovu scenu podla jedneho trapneho tracku od Mac Vrabca a to je vsetko. keby si hiphop pocuval tak pochopis ze tie mozno na prve pocutie nezmyselne texty maju v sebe kus pravdy alebo vyjadruju postoj autora..ak sa ti to nepaci a je pre teba tazke to pochopit co ma neprekvapuje tak si najdi oblubenu polohu na posteli, daj si sluchadla do usi a riadne si vypec Tokio hotel a pod...ked to docitas daj si celo.paaaaaaaa
hip-hop je spodina hudobnej sceny...
Ale keď vidím toho pologramotného retarda Rytmusa ako sa hrá že on je ten super génius a všetci sme kokoti, len on je lietadlo, tak to ma vie strašne nasrať.
A osobne taktiez poznam inteligentnych ludi, ktori pocuvaju punk a dokonca aj hip hop, co vyvracia velmi stupidny a obmedzeny osmy nazor..
totiz ten zakladny princip respektu ku kazdemu zanru spociva v uvedomeni si faktu, ze v kazdom zanri sa najde kvalita aj shit
je to jednoduche..a predsa su ludia akoby stale naladeni na frekvenciu intolerancie..smutne..
Každému sa páči niečo iné. A vy kokoti čo sa do volakoho obúvate že čo za sračky to počuva...hmmm....neviem čo z toho máte. A vôbec poukazovať na niekoho inteligenciu len na základe toho čo počúva sa mi zdá naozaj úbohé.
vidim že tvoja tolerancia voči ostatným je kurevsky uboha, ale neboj, poznam vela takých chudačikov jak si ty...btw hip-hop nepocuvam, ale toto by som z huby nevypustila
byt tebou tak chodim kanalmi..
co si touto diskusiu chcel dosiahnut??, ze teraz tie tvoje "pubertalne deticky" prestanu pocuvat to cim ziju ?? heh nebuc smesny..keby som povedalala tebe ze to co pocuvas je odpad zobud sa tak by si ma urcite pocuval a vyhodil secky cd-cka svojich oblubenych interpretov
A KED PREJAVUJES INY STIL HNED TI NADAVAJU
FUCK OFF HIP HOP
WWW.ANTIHIPHOP.SK