na kondičku to môže byť dobré, ale mňe sa osobne tento druh tanca nepáči, a hlavne keď si niekto myslí že je veeeľky tanečník a začne sa tam hádzať o zem
ja som tancovala asi 3 roky a posledny rok aj hip hop ale potom som s tym musela koli nasim prestat....ale inak je aj hip hop v pohode ale aj vseobecne tancovanie je super
chcem sa prihlasit do SDA a rodicom to hovorim uz mesiac a nikdy ma neprihlasili aspon zatial ne lebo furt na to zabudaju a uz ma to sere ! : disappointed:
ja chodim na hip-hop a je to nieco bohovske pozdravujem laciho strika dufam ze sa zas stretneme na nejakom wokshope alebo v lete na t-com fieste tak isto pozdravujem aj jonyho a melaniu dufam ze sa este stretneme zas v KE abo v PO pozdravujem TK GRIMMY rola ingu didu a moju bandu HH 4ever
Viete...ten kto netancuje nepochopi.. teda aspon srdcom alebo ak to je pre nho vsetko...tancujem 12 rokov... a nie len preto ze je to sranda... ale je to pre mna moj zivot!!! a nieje to len lahka vec... podla toho co tancujete... hip hop je pekny tanec a ak sa raz do nho dostanete a pojdete na tie sutaze je tam uzasne.. A je to aj celkom drina... no ten pravy tanecnik urcite neni ten ktory vie iba hip hop... preto nwm len to : ) hip hop tancujem iba 5 rokov.. popri ostatnom
prosím vás, nemyslíte si, že zo seba robím nejakú úžasnú tanečníčku, ale tancujem odmalička a tanec je jediná vec, pri ktorej sa dokážem odreagovať a nemyslieť na všetky problémy a keď chcete tancovať, tak srdcom nie rozumom, že ja chcem a bodka! toť všetko príjemné tancovanie, je jedno čo tancujete, najlepšie je to ,č ovám aj najlepšie ide, potom sa budete cítiť fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A k teme...proti tancu nemam nic, len ta hudba mi neladi, mozno to starsie sa este ako tak da ale ostatne nie
...
inac do sda som chodil.nenaucia ta tam nic viac nez to co si najdem na nete.
@23 nestačí chcieť, treba cítiť...
prosím vás, nemyslíte si, že zo seba robím nejakú úžasnú tanečníčku, ale tancujem odmalička a tanec je jediná vec, pri ktorej sa dokážem odreagovať a nemyslieť na všetky problémy a keď chcete tancovať, tak srdcom nie rozumom, že ja chcem a bodka! toť všetko príjemné tancovanie, je jedno čo tancujete, najlepšie je to ,č ovám aj najlepšie ide, potom sa budete cítiť fajn