Angie2112 a ake su to predsudky. ked si taka mudra.ja mozem takisto trpet predsudkami voci tebe...lebo takisto ako ty nevies nic o "hiphoperoch" tak ja neviem nic o tebe
Lakino tak nemozes vediet niekto to mozno berie az tak vazne, ze to je jeho zivot...ja nim zijem tiez ale zasa mojim zivotom by bol keby som si nikdy nevypocula nic ine popripade keby som do neho robila a proste zila s nim od rana do vecera...co sa mi nedari pre mna to nie je MOJ ZIVOT ale je to hudobny zanere mojho zivota
drzte pice kurwa lamy co wete kokot o rape ak si myslite ze to je len o velkych gacach trickach a capkach a ze kazdy vyzera jak najvacsi tak to je ubohost nasich SK raperov to si mozu dowolit ti co uz neco dokazali napr.kontrafakt(prwe DWD, turne, zlate platne,atd.)ja mam 20 a pocuvam rap od 2000 zacatky typu chaozz, ad-prievidza, zla strava, atd. cize tez mam po krk 15rocnych deciek, kere si beru do huby slang raperov a 3/4 z nich neweda kde rap wznikol a preco atd. respektujem tych keri weda o com je. . . .. wase jebnute nazory na nieco o com picu wete ma nezaujimaju rap4ewer NH-Guild
no nezabudaj, ze ked si ho zacal pocuvat ty, tak si mal tiez 15(ako ja)...a to tu uz bola tato scena hodne dlho(napr. taky chaozz tu bol uz cez 5 rokov)...len si na tom bol takisto ako dnesne deti.s tym rozdielom, ze si pritom ostal a z tych co to objavili teraz ostane pritom asi 5%...
mas pravdu, ze kontrafakt toho ma vela ale len preto, ze to vytiahli v dobrej dobe lebo ti co to robievali aj predtym nemali sancu sa presadit takto von aj ked robili 100krat kvalitnejsie veci...ale casom sa strasne doje.ali a vyzera to tak, ze to robia (hlavne rytmus) pre peniaze a nie za peniaze...
ani neviem co som tym chcela povedat ale neva proste som potrebovala k tvojmu prispevku nieco dodat aj ked som taka ista zastankyna rapu ako ty..asi
OMG, to si mozem aj ja zalozit diskusiu: Mam rad granko, je to cely moj zivot, davam si ho kazde rano a vecer, ak si ho nedam tak je cely den napicu. Aj vy pijete granko? Jake bolo? Studene teple? Napis...
Schottinka: rozdel medzi mnu a tebu je v tom ze ja ked som si zacal kupowat kazety chaozz tak o rape a celkovo o hip hope nebolo pocut u nas vobec a vy decka ho pocuvate len pre to lebo to dnes "leti" chapes?!a podla toho cos napisala widno ze este nemas swoj nazor howoris to co ti niekto natalcil(slusne powedane do UST) tak ked si urbois swoj nazor potom mozme diskutowat o hip-hope. Rytmus robi rap pre lowe wed jasne kto to nerobi ha?to kazdi robi kto sa chce uziwit hudbu chapes???
hip-hop nemam rada ale odsudzovat tych ludi no podla toho aky napriklad poznam jedneho kamosa a on pocuva hip-hop vo vsetkom sa zhodneme ale ne v tom co sa tyky hudby on hip-hop a rap a ja ska punk reggae... ale su ludia hip-hoperi debily vecina ale najdu sa aj normalny len pocuvaju daco ine ale ak nosia to strasne oblecenie tak rozpravaju.... tak to nenavidim
Tommyhot: daj si granko a prezijes vsetko, aj taketo diskusie Inak mam tip na nostalgicku chvilku: V piatok - 1.6. idu rano na STV Pa a Pi, takze doporucujem si zapnut a k tomu salku granka
hop je tiež moj život žijem nim,robim do neho...hip-hop neni len hudba je to kultura kde patri break,graffiti,a hudba somozrejme.mam svoj nazor,idem si za nim,je to jediny realisticky styl a je umenie napisat riadky určitre vačšie ako tie desmod shity kde tri vety dookola opakuje. ano je to krasne uznavam romantika a bla bla bla nehovorim že nie ale opakovat to iste dookola?mam v piči.vypocujem si obcas aj niečo ine v pohode zvladnem aj reggae čijak sa to piše,drišlak ale nevydržim to dlho počuvať...napisal by som vac ale nikto to potom nebude čitať....
Dann prepac ked mam o dva roky menej ako ty som decko a myslim, ze pred takmer piatimi rokmi az tak hip-hop a vsetko okolo neletelo...a ty sam asi nevies aky je rozdiel medzi slovami za peniaze a pre peniaze...ale ja som len chcela vyjadrit svoj nazor a vobec nie znehodnocovat tvoj jebly prispevok...za to ze ty nevies reagovat normalne nemozem...tak do deti si nadavaj niekomu inemu...nehovorim, ze nie som este stale decko ale myslim, ze svoj nazor mam a viem ho podat normalne nie ako ty...kkt
Lakino:mno pre niekoho možno je ale preneho je to možno naozaj jeho život taq čo ho nenehaju ench si povie svoj nazor a atq????? lebo NIEKTORY ludia newedia zniest to že niekdo može mat aj hip-hop RAD taq už ako sprosty začnu nadavať iked oni ani žiaden ciel nemaju ani nič taq nech sa uvedomia a ench s amu dotoho nestaraju ked on ani nežiadal o ich nazor on sa niečo pýtal taq čo su husty?
ale tak nač to tak prehanaju..mne to proste leze na nervy tie drsne vyrazy že som pan ...
proste nech su ludia napr taky vecko to je haluzak žiadny drsny vyraz nema ..a takyto typci proste su frajeri a boh vie čo si o sebe myslia - som prísny som šef "dolamem ti 62 kg teličko " omg kvoli takymto pripadom ludia nemusia hip hap..
btw..to granko - ja pijem nesquik ale nehonim do kruhu ale ja sa polepšim..tak nezobrali by ste ma do partie?
dann - ak ty pocuvas hh od 2000 a pokladas za super rapera a tvrdis, ze o hip-hope nebolo v roku 2000 ani pocut, tak si dobry gašpar. druhy album chaozzu vysiel 1997 a bol pekne znamy uz vtedy, pretoze prvy album dost prerazil. a kupovat kazety v roku 2000 uz bolo vtedy dost pasé. a ten tvoj slovnik (tebu a mnu a podobne kktiny) je mimoridne smiesny a detinsky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
bol som v tom, ze to je len infalntilna zalezitost no nic to
respektujem aj takych ludi
a trpim voci vam takym predsudkami... brr
mas pravdu, ze kontrafakt toho ma vela ale len preto, ze to vytiahli v dobrej dobe lebo ti co to robievali aj predtym nemali sancu sa presadit takto von aj ked robili 100krat kvalitnejsie veci...ale casom sa strasne doje.ali a vyzera to tak, ze to robia (hlavne rytmus) pre peniaze a nie za peniaze...
ani neviem co som tym chcela povedat ale neva proste som potrebovala k tvojmu prispevku nieco dodat aj ked som taka ista zastankyna rapu ako ty..asi
Majlos: ja nepijem granko, ale rad si honim do kruhu a je to moj zivot. Dufam ze aj tvoj, lebo ak nie tak to asi neprezijem.
Tommyhot:ma nezajimaju twoje nazory šašo
"5r chlapec toho chodis jebavat po nociach pedak" jak to poznas minule som ta videl ako si si nad nami honil
Majlos: =D ale nestras prosim ta. Rano vstavat? Fuu nemozne, ale to granko by som si dal
proste nech su ludia napr taky vecko to je haluzak žiadny drsny vyraz nema ..a takyto typci proste su frajeri a boh vie čo si o sebe myslia - som prísny som šef "dolamem ti 62 kg teličko " omg kvoli takymto pripadom ludia nemusia hip hap..
btw..to granko - ja pijem nesquik ale nehonim do kruhu ale ja sa polepšim..tak nezobrali by ste ma do partie?