ide hip-hoper po ulici a zrazu sa potkne o mikinu..
priznávam, že kedysi som to počúvala, ale našťastie som z toho vyrástla.. dnes sú to pre mňa fakt len sračky :-! :-! .. nedávno som sa skúšala zamyslieť nad Rytmusovými textami.. bezvýsledne.. "ja som k...., ty si p..., tak poďme spolu kričať" - logika nadovšetko. neviem, čo na tom toľkí vidia, počujú a proste.. fuj..
@5 chyba, nenarazal som na vyzor, aj ked aj ten stoji obcas za pozornost. Skor som narazal na to ako sa prejavuje ich charakter, zmyslanie atp. A na to nepotebujem vestecku gulu ani ziadne magicke schopnosti. Staci len chvilka pozorovania.
ano mam Rap je moja najoblubenejsia hudba a ostatne veci z hip hopu tiez mozem (beatbox,graffiti,breakdance........) ale mozem aj ostatne styly teda niektore
primitiv je ten , ktory sudi podla stylu ... mi mame u nas takisto degeskov hiphoperov ,ktori pocuvaju texty o nicom ale takisto aj priaznivcov inych stylov , ktori su takisti zdegenerovani ....
kvalitna hudba nezavisi od stylu ale od inteligencii posluchaca , tuzbe spoznavat a posuvat sa dalej ... takisto v kazdom zanri sa najde odpad... smutne ale je ,ze sa v poslednej dobe hiphop tak medializuje a tym kvalita upada a deti sleduju trendy .... wake up fxckers
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
priznávam, že kedysi som to počúvala, ale našťastie som z toho vyrástla.. dnes sú to pre mňa fakt len sračky :-! :-! .. nedávno som sa skúšala zamyslieť nad Rytmusovými textami.. bezvýsledne.. "ja som k...., ty si p..., tak poďme spolu kričať" - logika nadovšetko. neviem, čo na tom toľkí vidia, počujú a proste.. fuj..
Najvacsia picovina 20. storocia
kvalitna hudba nezavisi od stylu ale od inteligencii posluchaca , tuzbe spoznavat a posuvat sa dalej ... takisto v kazdom zanri sa najde odpad... smutne ale je ,ze sa v poslednej dobe hiphop tak medializuje a tym kvalita upada a deti sleduju trendy .... wake up fxckers
Akoo, prepacte deti, ale oblubovat styl retardovanych schyzofrenikov a autistov nie je moj konicek.
ako možno tak ešte zahraničné hip-hopové pesničky by sa dali ... ale ten náš slovenský hip-hop neznáááášam ! odvecíí !