nechapem tento krat ja ludi, ktori sa obuvaju do hiphopu a nadavaju na ludi, ktori ho pocuvaju...je to UBOHE...ako keby nejaki hiphoperi sa zbehnu a zacnu davat na metal alebo punk...urcite by sa to nikomu nepacilo....kto moze za to ze hiphop prevlada a o
Pocuj, pocuvam hip hop, ale naco to riesis ? Momentalne teraz stojime na pokraji dalsej diskusie kde sa bude ludia len a len cely cas vadit, a picovat na hudobne styli.
Naco si to zalozila ? Kriste pane. Dopredele aj s takymito diskusiami. Zbytocne tu rozvirujes dalsu vlnu hadok.
3...nevem kto je mimo...sak sa len pozri jak to je...vsade samy hiphop...otvor oci more...ale sak pozri ked sa ti nepaci...neozyvaj sa....ok??budem rada...peace
ehm ja mam rada hip-hop ale urcite sa thak nespravam, neobliekam a nepocuuwam len hip-hop a nwm ci hip-hop prewlada....dakto powe ze teraz prewlada emo,punk atd.. kazdy ma svoj naazor thakze.... nho...
Nemám rada hip hop z jedného jediného jediného dôvodu- nad všetkých sa prevyšujú. Sú samozrejme takí, ktorí sú ,,normálni" ale milujem tých, ktorí chodia po svete ako najväčší.
ak tu uz nebolo minimalne 15 diskusii s touto temou tak asi ani jedna... a "ako keby nejaki hiphoperi sa zbehnu a zacnu davat na metal alebo punk" no lebo hiphoperi nikdy nepovedali kriveho slova na metal alebo punk.....
Dobre vam to jebe...kedy z toho vyrastiete? Ja uz som pochopil, ze s niekotrymi ludmi sa tu o hudbe neda bavit bo su zaujaty a ani nevedia vlastne preco...takze ja budem pocuvat Rap stale a oni nech si pocuvaju co chcu..LOL
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Naco si to zalozila ? Kriste pane. Dopredele aj s takymito diskusiami. Zbytocne tu rozvirujes dalsu vlnu hadok.
Mala si sa vyjadrit do nejakej starsej diskusie.
100 LUDI 100 CHUTI!!!
TAKZE SA NESPRAVAJTE JAK ZAKOMPLEXOVANE DETI A PRESTANTE ROZOBERAT HLUPOSTI...
Co mam na toto povedat autorovi diskusie?
Dalsia hiphopova, travou vygumovana hlava?
Alebo sa niekto potrebuje povysit?