no spevák "Kokota kus"(Rytmus) a album "Redardoro"(bengoro) inak ako hiphop už nepočúvam nik nemá na 150kilové hovado a afriky ten výjde na pódium a iný keď sa pozrie tak zalezú
ja ich mam viac ale momentalne ... asi take 5 naj .. AMO-party sa moze zacat ... YBA1 and BABY m-navzdy v srdciach ... 2h+-barova ... strapo MR ides fatte-mame vas MCS -.-... takmer vse asi tak pisal by som dlho
inak ja momentalne frcim na vecovi a jeho funkcnom veteranovi a track s risom mullerom je cista pecka...ale inak aj album 2H+ premium ma skvele tracky.....
Trosky-čakám na deň (smutno sa mi hľadí na tých s absenciou umu na ľudí ponorených do piva a rumu na ľudí čo sa chvália vlastným ale obráteným dresom na tých ktorých myslenie je hendikepom čakám na to keď mi niekto zahrá na strunu a nebude to smrdieť pachom konzumu stále cakám na stretnutie s dňom ktorý nebude len nedostupným a hlbokým snom), Indy a Witch- síla slova ("slovem určujeme co je svetlý a co je tmavý", "v pravý čas na pravém míste zmení rovnováhu"). Texty ktoré majú čo povedať a takých je ešte vééééľa. Dopredu prosím "birdzovských-antihiphoperov" nech tu na nič nenadávajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Uverworld- Nitro
Kontrafakt - Mulano stylos
Kontrafakt - Príliž vela vecí
Kontrafakt - Nitrianská hokejová
Čistychov - Staraj sa o seba
2h+ - Barová RMX
Nelly - Hot In Here
50 Cent - Amusement Park
50 Cent - My Gun Go Off
50 Cent - Man Down
Eminem - Hailie's Song