ahojte! Chcela by som vedieť, či niekto z vás neštuduje náhodou hipologiu na SPU. Mám záujem o tento odbor, no neviem či mám nejakú šancu sa tam dostať. Ak tam niekto chodí, tak prosím napíšte mi čo bolo treba vedieť, aké zručnosti treba mať s koňmi pri p
Takže, kamoška tam robila prijímačky minulý rok, chodila aj jazdiť 2 roky a aj jej to šlo a vravela, že vzali len ľudí, čo mali certifikát či čo s koňmi... že vraj ak ho nemáš zbytočne tam pôjdeš...
vieš, ono je to tak. Oni si tam vyberajú ľudí, o ktorých si myslia, že majú s koňmi budúcnosť a s ktorými sa zas tak moc nenadrú. Teda aby ťa zobrali, musíš byť bud eextrémne presvedčivá a fakt dobrý jazdec, alebo minimálne nejaká šampiónka, majsterka slovenska v drezúre, parkúre. A to ešte dodám, že neviem o tom, žeby tam bola čo i len jedna westerňáčka (lebo chalanov tam vôbec nemajú). Proste ak nie si top v odbore, máš len veľmi malú šancu. A je to hlúposť, lebo od toho by som čakala niečo iné, ako to že vyberieme si super jazdcov a neviem čo z nich spravíme. Bežný pozemšťan čo nemá na to aby si kupoval špičkové kone a platil drahých trénerov tam utre pysky načo nám taký odbor....
ale ak mocno chceš študovať kone, tak pražsko-humpolceký chov koní (česká zemedelka)
ahoj..... ja som teraz na hipologii prvý rok . Vôbec nieje pravda že tam berú len s licenciou a berú tam aj chalano . Mám spolužiaka ktorý nemá žiadny vzťah ku kňom a nevie ani jazdiť a vzali ho tam ...... ale je otázne či dá skúšky . Na prijímačkách sme vypĺňali dotazník kde sa nás pýtali či máme licencie či jazdíme a čo je to sjf a potom sme mali nauzdiť koňa a ešte dáka tá otázka ohľadom koní ....samozrejme je lepšie keď to vieš ale viac mene je to len o šťastí. Všetci čo tam sme sa čudujeme nad ich výberom lebo sú tam skutočne aj začiatočníci . A k štúdiu - veľmi sa tam nejazdí a ak nevieš dobre jazdiť tak ti povedia aby si si zaplatila dakde trénera , potom je tam etológia , agrochémia , zoológia a ochrana ž. prostredia a najväčší problém majú všetci s chémiou ale inak môj osobný ázor je taký že lepšie som si vybrať nemohla a mala by si to skúsiť
ahoj ahoj kto ide na zápis 9.9. 2014 ? ja idem prijali ma ...mohli by sme sa dáko skontaktovať môj fb je Michaela Kvíteková tak ak tu niekto je napíšte alebo pošlite žiadosť ved budeme spolu študovať.. Aj sa teším na spolubývajúcu/ce ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale ak mocno chceš študovať kone, tak pražsko-humpolceký chov koní (česká zemedelka)
aj ja si tam davam prihlasku, tak snad sa postasti
ahoj mna tam prijali celkom v pohode nemusíš byt neviem aky jazdec ani mat licencie atd aj prospech hrá hl. rolu