Zdravím. Začal som spracovávať históriu skupiny Guns ´n roses a mám v pláne aj ďaľšie. Zatiaľ mám rok 1985,1986 v blogu. Ostatné ešte doplním. Dajte tip ktorú skupinu by ste chceli aby som spracoval.
ono je pekne, ze chces zhromazdovat informacie o kapelach, ale neviem ci to chces pisat iba nejaky spis minulosti tej kapely, bez toho zaujmu, tak to bude uplne imho o nicom..
a taktiez ti sem zadelim kapelu, co by ma fakt zaujimala napriklad, ze kludne spisat aj 100stran o nich, lenze ked to raz nepocuvas a nebavi ta to, tak sa pre to nevies ani tak "zapalit" by som povedal..
ale teda ak by si chcel, tak Opeth by ma zaujimal solidne, este od cias zaciatkov Akerfeldt-a
@ssnehulienka coze ? to normalne mladi ludia este pocuvaju take smaky ako in flames ? chvalim ! ale inac historia in flames je uzko poprepletana zaciatkami melodickeho death metalu, ja som to hltal ako blazon tie prestupy spevakov medzi kapelami a podobne
málo takých kapiel ma zaujímavú históriu...the doors a sex pistols asi tak jediní....ale o Elvisovi by si mohol...aj keď to nie je kapela RHCP ešte tí to mali veselé
In Flames su jedna z mojich velkych lasok, co ich piesne dokazu so mnou porobit napriklad ked mam chut niekomu hubu rozbit, to je neico neskutocne ved o tom sice moc neviem ale technicky vztate oni s nim zacali nie?
@ssnehulienka ja len dufam, ze pocuvas stare albumy !!! lebo nove if a stare to je rozdiel asi ako.. no neviem to prirovnat k nicomu, ale je to velky rozdiel
Jediné čo tu nepoznám je to ILL NIN ale ostatné buď totálne žeriem alebo minimálne permanentne počúvam Takže nebude problém Len ten Linkin Park... no... s linkmi na stránky ktoré sa im venujú by sa dali zaondiť 4 strany tohto fóra a to len tie slovenské... Tak myslím že by to bolo dosť zbytočné ale na The Doors sa chystám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale skus Deftones
a taktiez ti sem zadelim kapelu, co by ma fakt zaujimala napriklad, ze kludne spisat aj 100stran o nich, lenze ked to raz nepocuvas a nebavi ta to, tak sa pre to nevies ani tak "zapalit" by som povedal..
ale teda ak by si chcel, tak Opeth by ma zaujimal solidne, este od cias zaciatkov Akerfeldt-a
teraz by som uvitala nieco o 4lyn,threedaysgrace,greeley estates,...
a čo o kapelách? Jebať..
Sprav niečo o Karlovi Krylovi
Samozrejme, ze pocuvaju!
In Flames su jedna z mojich velkych lasok, co ich piesne dokazu so mnou porobit napriklad ked mam chut niekomu hubu rozbit, to je neico neskutocne ved o tom sice moc neviem ale technicky vztate oni s nim zacali nie?
Inak melodeath je suepr vec....
tu mas ako dokaz moje novinarske zaciatky