Ahojte,
Dnes som sa prihlásila na skype rovnako, ako inokedy, no zistila som, že celá moja história sa stratila. Ešte aj tá zo včerajška, aj spred roka, dvoch.. proste úplne všetko. Neviete čo s tým, ako ju navrátiť? Mala som tam viacero vecí, o ktoré som
historia skype neni v pc ale niekde na ich serveri. odkialkolvek sa prihlasis pod svojim uctom, mala by si vidiet historiu aj z inych zariadeni.
mozno tam maju nejaky vypadok. btw ak tam mas veci o ktore nechces prist tak si to priebezne zalohuj pretoze myslim ze veci starsie ako rok alebo tak nejak sa same mazu. a mozno to ku koncu roku mizne vsetko automaticky
ale ja som z rovnakého zariadenia ako vždy, teda v tomto chyba určite nebude
a neviem, či mám výpadok, pretože som odvtedy 2x reštartovala počítač, všetko ostatné mi ide, dokonca si na skype môžem s kýmkoľvek písať a odpisuje mi, ale história je proste úplne fuč
a ja som tam mala aj 3-ročnú históriu a nezmazala sa mi.. 3 roky.. až dodnes...
asi viem čo je vo veci....nezdieľaš ešte s niekým z rodiny PC? možno si sa zabudla odhlásiť a sestra či brat si písali pod tvojim menom a potom, aby si sa to nedozvedela, že čo si písali, tak zmazali históriu
Nie, naozaj, včera mi normálne všetko fungovalo, Som jediný človek čo ho používa, dokonca odvtedy ani v mojej izbe nikto nebol a bol vypnutý ono sa to zmazalo samo od seba.
Ale počula som, že sa mi tá história vraj aj dakde do počítača zálohuje, lenže ja netuším, ako to nájsť. Ja som v takýchto veciach absolútny debil
ako hovori kosmiklove, ta historia je na serveroch. ja som toto iste riesil. ono sa to po case akoby uplne vymaze a nic z historie neostava. dokonca som sa pytal jedneho estonca priamo zo skype ale uz mi neodpisal zadarmo to asi robit nebude ze mi poradi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mozno tam maju nejaky vypadok. btw ak tam mas veci o ktore nechces prist tak si to priebezne zalohuj pretoze myslim ze veci starsie ako rok alebo tak nejak sa same mazu. a mozno to ku koncu roku mizne vsetko automaticky
a neviem, či mám výpadok, pretože som odvtedy 2x reštartovala počítač, všetko ostatné mi ide, dokonca si na skype môžem s kýmkoľvek písať a odpisuje mi, ale história je proste úplne fuč
a ja som tam mala aj 3-ročnú históriu a nezmazala sa mi.. 3 roky.. až dodnes...
Ale počula som, že sa mi tá história vraj aj dakde do počítača zálohuje, lenže ja netuším, ako to nájsť. Ja som v takýchto veciach absolútny debil
Ukladá sa to zväčša do C:users(meno_užívatela)appdataroamingskypetvoj_účet (platí pre Win Vista/7/8/8.1)
Pri Win XP je document_and_settingsappdataskype
Ked sa napriklad prihlasis na mobile a pises s niekym tak niekedy to v pc vobec neukaze ze ste si pisali