Ahojte vseti dneska som si kupil hru na PC Hitman blood money a mam snou taký problém,,,,
nainštaloval som ju všetko bolo OK,,,ale keď som ju spustil tak grafika za nenacita ulpne cela v dianí misie a hra my velmy seka pozeral som ze či je môj poci
radsej si za tie peniaze predplat premium ucet na rapidshare a tieto hry si stahuj odtial...aspon neprides zbytocne o prachy, ked ti niektora nepojde...
jj, kedze vravis ze splnas apon minimalne naroky tak by to nemaalo sekat, popripade zniz graficke nastavenie v hre. bude sice vyzerat skaredsie ale nemala by sekat
pre istotu si z tejto stranky zo zonamu vyber tu hru, ukaze ti ci ju tvoj pocitac bez problemov spusti tusim si robil v anglicku takze s anglictinou by si nemal mat problem
A ja ti poviem ze hry si kupuj, ked uz su dnes starsie tituly za par korun
navyse, ak mas original hru tak sa mozes v pripade problemu uplne kludne obratit na Technicku podporu hry, a skus popozerat rozne fora ku hre- ze ci niekto nemal podobny problem takychto veci sa da na nete najst vela
No ja som mal z touto hrou rovnaký problém. Aj keď som minimálne požiadavky spĺnal sekalo mi to aj na najhoršej grafike. Ono sa to dalo v podstate hrať iba v tedy keď som pozeral do zeme. Keď som pozrel niekde hore a začalo mi načitávať scenériu - kontrétne starú húsenkovú dráhu tak som už bol v prdeli jak čínska hračka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a urcite pohladaj aj tvoj driver
» www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest...
je mozne ze budes musiet nainstalovat nejaky activeX aby ti ta stranka sla
a urcite si hry nekupuj, stahuj z internetu
navyse, ak mas original hru tak sa mozes v pripade problemu uplne kludne obratit na Technicku podporu hry, a skus popozerat rozne fora ku hre- ze ci niekto nemal podobny problem takychto veci sa da na nete najst vela
pomozte!!!!!prosim
marcel93@post.sk