hiv je len virus nic viac horsie je AIDS ale ... ja som nie ... a verim v tom, ze su ludia ktori by si to priznali. Ale potom su ludia ktori by ich aj odcudzovali
ja zas nechapem,ako mozu niekoho takeho este aj odsudzovat.dost na tom,ze vo vecsine pripadov to asi konci zle...je to uz dostatocny trest za nexraneny st..
Tandy9 ale HIV to este nie je nic. to je len virusove ochorenie s kotreho je AIDS. Hiv sa da liecit nie? mam pocit s aids je to uz horsie tam by skocil asi kazdy. o tomto mam doma knizku asi si ju precitam
Tandy9 len na to by som musel mat hiv ktori je predchodca tomu mam pocit a na to by som musel mt intimne spolunazivanie s inou osobou a to som este nemal takze sa nemam zatial coho bat.
no...HIV je virus,ktory sposobuje AIDS...a je viacero ciest,ktorymi sa clovek moze nakazit...ale rozhodne to nie je slinami a komarmi ako si niketori mylne myslia....
ja osobne poznam cloveka HIV pozitivneho,kedze som obsolvovala skolenie s touto problematikou...
a este ohladom liecenia....existuju tabletky,ktore sa vsak uzivaju vo velmi nevyhovujucich casoch a moc neliecia,iba oddialuju cas a rozhodne ani ich cena nie nizka....
a načo byť na príťaž? keď človek nieje produktívny, tak nemá čo žiť a oberať ostatných o prírodné zdroje... takže zabijem sa keby to už bolo veľmi neznesiteľné.
to ze je niekto HIV + neznamena ze uz ma AIDS, znamená to že má v tele protilátky, az druhý alebo tretí test po zistení že je niekto pozitívny ukáze ze má naozaj AIDS
Kasko: to zalezi aj od zivotneho stylu,oni su nachylnejsi na vsetky choroby a taak....napr. tento to uz ma tusim nejakych 7 rokov a keby si ho videl,tak by ti to ani vo sne nenapadlo,ze takym niecim trpi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a..nikdy by som si nevzal vlastny zivot..dufam ze na to budem mat dost sil ... clovek musi niekedy znasat aj bolest, utrpenie
ja osobne poznam cloveka HIV pozitivneho,kedze som obsolvovala skolenie s touto problematikou...
a este ohladom liecenia....existuju tabletky,ktore sa vsak uzivaju vo velmi nevyhovujucich casoch a moc neliecia,iba oddialuju cas a rozhodne ani ich cena nie nizka....
Juraj66655:na 100% si nemozes byt nikdy isti..
S tymto sa da v pohode zit vela rokov a byt velmi produktivny. Staci sa len o seba poriadne, ale poriadne starat.
vsetci su registrovani, a ak by nahodou niekohonakazili, idu do basy za sirenie nakazlivych, nebezpecnych a smrtelnych chorob