Helow, možno by dakto vedel poradiť, hľadám alternatívu k Naruto anime/mange, zatiaľ bez úspechu. Mojim hlavným kritériom pri výbere je súbojový systém, mal by byť veľmi podobný tomu v Naruto, dôležité je aby špeciálne techniky boli osvojiteľné spôsobom a
ale vo Fairy Tail doslova nebojujú, používajú mágiu, inak je to dosť podobné....žiadne anime nebude úplne ako Naruto, bola by to lebo iba kopírka a to málokto ocení
@mccoffin bleach... manga mi pripadá strašne roztiahnutá, človek si musí prečítať 4 aby sa ledva niečo stalo, zatiaľčo v 4 Naruto mangách sa toho udeje hodne. Očas si pozriem nejaký súboj ale tým to viac menej končí, má mnohé mínusy, bankai špecifický vzťahom na konkrétneho shinigami, absencia čakry. Možno sa snáď len fyzicky vyčerpať, keď aj, moc to nevidieť. Prekáža mi existencia hogyoku, síce je klenot plniaci priania pekná vec, ale tým sa človek dostane na level kde ho nie je možné poraziť a prestáva to byť zaujímavé.
Mne príde Bleach na to isté kopyto trochu ako manga Naruto (i keď na ňu nedám dopustiť, je to predsa len moja najväčšia láska čo sa týka máng) a potom možno ešte D. Gray Man, ten by sa mohol osvedčiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
alebo Pokémon (a toto bez irónie)
ale ten broterhood!