Tento rok budem maturovať, ale ešte neviem na akú vysokú školú ísť, preto by mi pomohli vaše skúsenosti s vysokými školami... Chcela by som študovať niektorý z týchto odborov: žurnalistika, masmediálna komunikácia, kulturológia, marketingová komunikácia,
Vykašli sa na to, ja som mal také ambície ísť na hentakú či onakú, uvedomil som si že kariéra sa dá urobiť aj bez nej, len čo zabiješ ďalšie roky mladosti ...
@r4do verim ze dobri ucitelia su uz len na sukromnych vysokych skolach, lebo tie si ich mozu dovolit, v kazdom pripade odporucil som jej nech ide radsej do Ceska alebo inej krajiny... tam lubovolna skola by mala byt lepsia ako nase
@r4do a viem ze na City University chodia casto taki studenti, co vyzaduju kvalitu... samozrejme je tam par bohatych deticiek, ale tie su tam len navyse.
@tomas neviem ako city university. ale známi chodia na súkromné. kamoš bol na prijimacom pohovore a jediná otázka bola či si to môže dovoliť a bol prijatý. iný známy zas hovoril o skúškach. komu stačí iba prejsť, nech dá rovno index a kto chce lepšiu známku nech sa niečo nauči
@12 ja som mal z Citi par ucitelov na Business&Management a mozem povedat, ze jeden z nich stal za .... (american, ktory neakceptovali iny nazor resp. nazor druhych atd.) ostatni boli fajn, kopu veci naucili
@pettulqa skús si na nete nájsť, malo by to byť, 4.2.2009 to aj vyšlo v hospodárskych novinách - rebríček ARRA, kde boli zoradené fakulty, obodované a tak. neviem, prečo tu každý píše, že aké strašné sú tu vysoké školy, možno nie sú až také kvalitné a vybavené, ale naproti tomu dosť náročné (napr. v USA väčšina vysokých škôl je ako pre nás trochu ťažšie gymnázium, ak nerátam nejaký Harward). veď nejde o to, kde študuješ, ale aby si to ovládala a bol z teba dobrý odborník...
čo sa týka týchto zameraní tak to máš NR, BA, BB určite. myslím, že aj teda PO, KE, RK, TN a TT, niečo tam iste nájdeš. UMB a UK sú napríklad vraj dosť ťažké školy. žurnalistika je vraj dokonca aj vo Zvolene, len sa to ťažko hľadá, je tam technická univerzita a tá má kdesi bokom aj ekonómiu a dokonca aj žurnalistiku, to si ale všetko musíš nájsť na nete, mne to povedal len kamarát, ktorý sa tam mieni tiež prihlásiť. btw., hoci TU vo Zvolene nie je taká známa, jej fakulty boli ohodnotené dosť dobre, ja sama tam idem a čo som počula od iných ľudí je to dobrá univerzita...
no odporúčam ti naozaj nájsť to na nete... ja tie hospodárske noviny mám síce doma ale to všetko vypisovať a tak... je tam toho veľa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
čo sa týka týchto zameraní tak to máš NR, BA, BB určite. myslím, že aj teda PO, KE, RK, TN a TT, niečo tam iste nájdeš. UMB a UK sú napríklad vraj dosť ťažké školy. žurnalistika je vraj dokonca aj vo Zvolene, len sa to ťažko hľadá, je tam technická univerzita a tá má kdesi bokom aj ekonómiu a dokonca aj žurnalistiku, to si ale všetko musíš nájsť na nete, mne to povedal len kamarát, ktorý sa tam mieni tiež prihlásiť. btw., hoci TU vo Zvolene nie je taká známa, jej fakulty boli ohodnotené dosť dobre, ja sama tam idem a čo som počula od iných ľudí je to dobrá univerzita...
no odporúčam ti naozaj nájsť to na nete... ja tie hospodárske noviny mám síce doma ale to všetko vypisovať a tak... je tam toho veľa...