Ahojte, raz som pozerala jeden film a neviem si spomenúť ako sa volá. Veľmi si ho chcem pozrieť ešte raz. Išlo O nejakú ženu, ktorá mala milenca, ktorý ju zbil tak že stratila pamäť. Manžel aj so synom od nej odišli, ten milenec využil šancu a začal sa
@mickeymouse010 ale ja to myslim vazne..breivikovi furt posielaju zamilovane listy nejake fanynky...nasilie je sexy, i sa pozri jak to rajcuje zeny, ked chlap da poriadnu facku nejakemu debilkovi-aka prejavi svoju muznost
@newcomer Dobre, ale použiť fyzické násilie v rámci defenzívy, keď niekto niekoho ohrozuje je iné...A ešte keď to nie je jav opakovaný. To vôbec nemusí byť násilník. Iné je, keď už muž pácha násilie na blízkej osobe, partnerke napríklad.
To, prosím ťa, ale naozaj nemôžeš porovnávať...
@mickeymouse010 no ono problem je, ze pre zenu je nasilnik sexy, pokial neprejavuje nasilie na nej....lenze kopa zien si neuvedomuje, ze skor ci neskor nasilnik bude nasilny aj k nej...
@newcomer
Netreba generalizovať...A tak...v druhej časti sa už zhodujeme názorovo, len mi povedz, že ktorá mentálne zdravo zmýšľajúca žena, by si začala s takým typom chlapa? Lebo byť defenzívny, keď to situácia vyžaduje a byť násilný je rozdiel.
Nerada si to pripúšťam, ale niečo na tom bude. Známa má partnera tiež takého, už jej spôsobil kopu úrazov, hlavne hlavy, a všetko mu odpúšťa...Lenže ona je dosť ovplyvniteľná, z psychického hľadiska aj slabšia, nestabilnejšia osoba submisívneho typu a on je prirodzený manipulátor, agresor...čiže si ju vie ľahko spracovať po tejto stránke.
Normálna žena by ale od takého utiekla.
@mickeymouse010 skor mi povec,kolko poznas mentalne zdravo zmyslajucich zien? a k tej defenzovnosti, ono je to dost relativne....aha, ked pride ku chlapovi nejaky pubertiak a da mu facku, ako velmi ma byt defenzivny ten chlap? nejake psycholigcky by povedali, ze sa nema branit, ale mu dohovorit, lebo to nebolo silne, ini by povedali, ze mu mal struhnut poriadnu otcovsku, lenze to by uz psychologicky nebrali ako defenzivu, ale ako utok, a niekto by povedal, ze ho ma zmastit jak hada, nech uz nabuduce si nezacne.proste defenziva vzdy moze pre niekoho vyzerat ako utok, pri. neprimerana obrana
k druhej casti -. definuj mi normalnu zenu...ono, inak submisivna zena a dominantny chlap su komplementartni, takze furt sa budu taki pritahovat, i ked je to destruktivny vztah...inak, mysli koho by si vzala priemerna zena - slabeho, ale mileho tutka v okuliaroch alebo poriadneho macha, ktory riesi konflikty pestou a nie dialogom? ja by som dal i ruku do ohna, ze vacsina zien by si vybrala toho nasilnika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
To, prosím ťa, ale naozaj nemôžeš porovnávať...
Netreba generalizovať...A tak...v druhej časti sa už zhodujeme názorovo, len mi povedz, že ktorá mentálne zdravo zmýšľajúca žena, by si začala s takým typom chlapa? Lebo byť defenzívny, keď to situácia vyžaduje a byť násilný je rozdiel.
Nerada si to pripúšťam, ale niečo na tom bude. Známa má partnera tiež takého, už jej spôsobil kopu úrazov, hlavne hlavy, a všetko mu odpúšťa...Lenže ona je dosť ovplyvniteľná, z psychického hľadiska aj slabšia, nestabilnejšia osoba submisívneho typu a on je prirodzený manipulátor, agresor...čiže si ju vie ľahko spracovať po tejto stránke.
Normálna žena by ale od takého utiekla.
k druhej casti -. definuj mi normalnu zenu...ono, inak submisivna zena a dominantny chlap su komplementartni, takze furt sa budu taki pritahovat, i ked je to destruktivny vztah...inak, mysli koho by si vzala priemerna zena - slabeho, ale mileho tutka v okuliaroch alebo poriadneho macha, ktory riesi konflikty pestou a nie dialogom? ja by som dal i ruku do ohna, ze vacsina zien by si vybrala toho nasilnika