heeej to vobec nieje zle zbytok nekomentujem ale ty si ides jak pan,aj mi tam chybal druhy prechod,a tie blasty by som povedal ze vies hrat trocha lepsie ako len trosicku keby som bol este v BB tak by som si s tebou aj zajamoval
Dikes no ja mam rad rajdu pri sebe, a pači sa mi menši prechod takže tak ^^. Fakt blasty nič moc už tam mi vypadavali palice ale ten čarodej na videu je pan.
paradny je inak ten bubenik co som ti ho ukazal to je moj ex drummer ja som basak ale bubenikov zeriem,rad si dam nejaky dnb v skusobni tak to sa ti urcite bude pacit aj toto,inak to je death metalovy blaster ale vie carovat aj takto
bol som na jeho drum clinic v BA ked bol je to blazon,samozrejme som ho videl v akcii aj s Nile ak by som nehral na base tak urcite to su bicie,bubnom zdar /,,/
Lucker lietajuce ruky nohy všetko. Ja mam zas dosť rad keď kapela vytvorí miesto pre basu a nebuble si len tak ticho niekde v zadu. Napr v Rush ma basa väčši vyznam ako gitara
taky animals as leaders alebo tesseract velmi mozem,nedavno som si k nemu nasiel cestu,pokial to je napadite a stavnate tak nevidim prekazky no a mne sa pacia take veci ktore niesu o 4 akordoch,chapes ma,mam rad technicku hudbu,ak chcem atmosferu idem do black metalu a podobne
@basso môj človek celkom len , niekedy technika nie je taká dôležitá ako skôr odkaz hudby..melódie, aj keď jednoduchej ale silnej. Tiež nemusim tie suche nahnevane djenty ktore su tak strašne LOW a huste tesseract je čisty djent ktory si zachoval tvár a poslanie podla mňa. A bassička tam je luxusna ak chcem atmosferu tak si zapnem čo ma napadne aj keď black velmi nemusim tak Agalloch milujem. Ale to je fakt že atmosfericke. Niekedy viac post-rock ako black, fakt dosť vzdialeny blek to môžem ^^
no konecne tu je niekto co je na rovnakej vlne myslim ze animals ti predstavovat netreba co sa tyka bleku tak vid Marduk,naklepany brutalny toto ja prudko mozem poslednu dobu si na nich dost ficim no a ked mi uz hrabe z blastov a bezprazca tak si zapnem klasiku vaznu hudbu alebo nejaky jazz no a aby som neklamal tak som sa namocil aj do grindcorovych vod na zivo to je masaker pecka
myslim že sa hudobne už pozname aj keď klepačku ako marduk nemusim ale uznavam hej a grindcore hm. Neviem mne to pride ako systematicky hluk sorry ale je to tak končim nadnes , o deviatej skuška, vela toho neviem tak prikladam super vec s happy sentimentalnym tonom nabudúce, čauko ^^
ono grindcore je paradny live hudobne tito sice moc neda ale live sa da super vyblaznit a niektore bandy su fakt dobre co maju agresivne riffi podfarbene blastami napr rotten sound zlom vez no a ked si spomenul marduk klepacku tak....toto snad ocenis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Hej uz dlhsie chcem nieco dat dokopy otazne je vsak, ze aky zaner??