@biancadetolle nech už bude zo mňa čokoľvek, kľudne si prečítaj môj najnovší blog, ktorý práve uzrel svetlo sveta (to preto, lebo sa sťažuješ, že o mne nič nevieš ) a good night
Ehm... vysával, žehlil, upratoval, varil, nakupoval, nosil nákupné tašky, pomáhal s úlohami, občas nafaribil moje odrastené korienky a olúpal lak na nechtoch, aj zuby by mi mohol umyť... a podobne
@krampus Cau Krutafunebracka ake mas cislo podprsenky? krampusa z Birdzu to skutocne zaujima a ja mu chcem urobit radost tak to vyklop a ked uz sme pritom tak daj cislo na mobil to zas zaujima toho mm47
@whiteflower keď ho budem mať, dám vedieť Každopádne chcem nejakú na nosenie pohodlnú verziu, zrejme odľahčenú... navrhujem miesto železa použiť ujlíkové vlákna
@mielikki ze smejdy nechcem ti kazit radost Lucia ale BMW je aj tim F1 a ty si chcela z monopostu nie?
@biancadetolle Fakt popolcek sa tym netaji , keby si vedela kolko ma este uchyliek
Preco myslis ze nemam sancu?
Neohovarameee to musis vnimat inak , normalny clovek sa nasere ale popolcek sa zacne cervenat ked jej poviem ze jej na opustenom cintorine nagelujem vlasy (ROFL)
@mm47 ja som myslela autá a to viem, že sú. lebo tatko robí mechanika na linkách, kde robia káble do toho a hovorí, ako to tam chodí.. a zvlášť, ako u nás musia opravovať polovicu z toho, čo vyrobia v srbsku
Aj tak môžeš byť Šípková Ruženka a po úspešnom zdolaní tŕňového pralesa vyvoleným princom sa z teba stane slobodná deva bez tŕňového pásu cudnosti no nestojí ti to za to?
@mm47 si nemŕtvy ...sakra zabudla som ako sa to volá, to oné... @nihil pomooc! Leni už som zabudla na tie rasy či čo to sú
počkaj... N dlaň, kosť, G bez dlane, bez kosti,D dlani, kosti, A dlaň, kosť, L dlani, kosti, I dlaňou, kosťou Pl. N dlane, kosti, G dlaní, kostí D dlaniam, kostiam A dlane, kosti L dlaniach, kostiach I dlaňami, kosťami..
A pl od slova korisť je koriste (Vidím svoje koriste, nie koristi) tak asi vzor dlaň a teda odstrašiť koriste
kebyze tu moju majitelku alebo otrokarku mozem raz za cas tam dole trochu pocukrovat a oralne uspokojit, bral by som to a bol by som voci nej velmi submisivny a poslusny. zda sa mi to velmi sexy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
Kto povedal tú poslednú vetu? Práve dnes (včera?) som zasa raz uvažovala, že si začnem zháňať pás cudnosti
@newgeneration , tebe nikoho, teba si rezervujem ja kto mi bude posielať albumy? hááá?
@pershing363 a koho by si chcel?
Mám tip...@krutafunebracka
@krampus , nebuď pes a daj mi zarobiť hneď
a najviac pýtam za @tomas -a
Či jeho nechceš?
Takže frajerky máš zakázané
Krajší názov na to nemáš?
A výška honorára záleží aj od solventnosti klienta
@newgeneration good night a Rišo...psssst
A dávaš študentskú zľavu?
A nie, ja nie som dobročinný spolok pre osamelých študentov
Hmm..vieš luxovať? Vieš vyniesť smeti? Vieš po sebe aj po svojej milovanej umyť jednorázové taniere a príbor? Vieš uvariť čaj? Vieš postrúhať mrkvu?
Tak sa hlás u mielikki a ja idem hajať lebo na prvej hodine idem strielať s lasérovej pušky
Okrem toho, táto diskusia ide úplne mimo mňa, ja som nič takého nikdy nežiadala, len som tomu nebránila (zo zvedavosti
Vlastne, mám z toho divný pocit... ja som chcel možno poskoka, ale o manželstve nebola ani zmienka okrem toho stále zháňam pás cudnosti
""chcel"" si ? tak uz sa nemusis ozvat
Co konkretne by robil ten poskok?
Hodim do mikrovlnky nejaku zeleznu rudu a ukujem ti ten pas teda nech si rada
Ehm... vysával, žehlil, upratoval, varil, nakupoval, nosil nákupné tašky, pomáhal s úlohami, občas nafaribil moje odrastené korienky a olúpal lak na nechtoch, aj zuby by mi mohol umyť... a podobne
Mať pokoj.
Vdaka ujo Linc. ze otroctvo uz nefici
Ako kde
U nas este ze to odtial aj sem doslo , ze ne len tie vase burgery a podobne
Čo???
to druhe som myslel to otroctvo ked si hovorila ze ako kde uz nefici , ze u nas , ze hura ze to som doslo odtial
jáj
Dokonca mi aj posiela darčeky na farmville. Len škoda, že to už nehrávam
Povedz mi jej meno a ja si zistim , adresu , vek , cislo OP , cislo topanok , aj podprsenky
A to s tým zisťovaním by aj mňa zaujímalo
No normalne od nej precitam si tony a tony literatury o psychologii a nejakym psycho trikom to z nej dostanem
@krampus No ale ona o tom nebude vediet ze nanu skusam nieco
(ale ona tam nemá len tú známu profilovú fotku
@krampus Nie poviem ze sa rozplacem a zabijem ked mi to povie , kedze je taka "KRUTA" tak to hned vyklopi
Na môj honorár ste zabudli
Idem si zatancovať tanec smútku.
@mielikki Alžbetu kumánsku jej milenec palatin Jochaim dal zakovať do pása cudnosti, aby ho nepodviedla s Ostrohomským biskupom
Uhlíkové vlákna chcem! Ale v kovovom vzhľade
@mm47 zožeň jej tie vlákna lebo do vtedy kým ten pás nebude ju chrániť pred pokušením sa bude cítiť ohrozená, že...
@mielikky , ale v dnešnej dobe existujú aj nejaké špeciálne materiály naschvál určené na tieto účely... napr prírodný materiál tŕnie
@biancadetolle nie, veď vypýtaš od výrobcov monopostov F1, tí budú ma´t takých vláken...
Nie, výťahové laná nechcem
Ze trnie pche to nepomoze , postupne zubami kazdy jden trn odhryzne a cesta je volna
Cchem zomret rukou popolceka pri tom ako ju ovladne strasna tuzba a uz sa neudrzi
a ona o tom vie? len ona je na mŕtvoly, nezabúdaj
Tak z BMW
to tiež nie.. a to sú šmejdy
@mm47 popolcek je nekrofil? Nemáš šancu
@popolcek tu ťa ohovárajúúú brááň saaa!
A popolček sa touto svojou úchylkou netají
@biancadetolle Fakt popolcek sa tym netaji , keby si vedela kolko ma este uchyliek
Preco myslis ze nemam sancu?
Neohovarameee to musis vnimat inak , normalny clovek sa nasere ale popolcek sa zacne cervenat ked jej poviem ze jej na opustenom cintorine nagelujem vlasy (ROFL)
@mielikky Videla si jak se budí princezny? Zaľúbila som sa do...Menšíkovho bruchaa
@biancadetolle ja som nemrtvy
@mm47 nemci tomu len šéfujú, hoci sa v tom nevyznajú
Nevadi hlavne ze to co niekto... posklada je to stare dobre BMW
Aj tak môžeš byť Šípková Ruženka a po úspešnom zdolaní tŕňového pralesa vyvoleným princom sa z teba stane slobodná deva bez tŕňového pásu cudnosti no nestojí ti to za to?
@mm47 si nemŕtvy ...sakra zabudla som ako sa to volá, to oné... @nihil pomooc! Leni už som zabudla na tie rasy či čo to sú
Som proste Žômbie
@biancacetolle nechcem
Inak ten pas uz bude , pridam watty nech je skor
@mielikki na budúce ti dohadzovačku zadara nerobím jedine tak bordel mamu
@biancadetolle a to by mi akože načo bolo?
@biancadetolle ja som si uz zvykla
počkaj... N dlaň, kosť, G bez dlane, bez kosti,D dlani, kosti, A dlaň, kosť, L dlani, kosti, I dlaňou, kosťou Pl. N dlane, kosti, G dlaní, kostí D dlaniam, kostiam A dlane, kosti L dlaniach, kostiach I dlaňami, kosťami..
A pl od slova korisť je koriste (Vidím svoje koriste, nie koristi) tak asi vzor dlaň a teda odstrašiť koriste
Dúfam
kebyze tu moju majitelku alebo otrokarku mozem raz za cas tam dole trochu pocukrovat a oralne uspokojit, bral by som to a bol by som voci nej velmi submisivny a poslusny. zda sa mi to velmi sexy.