Uz len pokyn "Bud kreativna" mi berie vsetku stratenu fantaziu, takze...
Ale ak chces najkomentovanejsie forum dna, dostan sem take dve dievcata, co vzdy pecu proti sebe a dokazu sa verejne hadat a ponizovat cele hodiny a mas to zarucene . Na nicky si momentalne nespomeniem, ale mozno niekto iny, co si to tu precita...
@9 jaaj, tak nic . Ak chces inteligentne forum, tamta moja rada Ti nepomoze.. a moje vyroky najskor tiez nie, tak vela sarkastickeho stastia zelam v TOPkach .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale ak chces najkomentovanejsie forum dna, dostan sem take dve dievcata, co vzdy pecu proti sebe a dokazu sa verejne hadat a ponizovat cele hodiny a mas to zarucene . Na nicky si momentalne nespomeniem, ale mozno niekto iny, co si to tu precita...
@luc.ka to je asi najaktualnejsie moto
ale aj ostatne su fajn @aguri si zabil
Na egocentrizmus:Boj ma stvoril,pretože mal zmysel pre krásu, ostatných stvoril,pretože mal zmysel pre humor.
Na problémy: Nejako bolo,nejako bude./Nikdy nie je tak zle,aby nebolo ešte horšie.
Na bláznovstvo epšie je byť múdrym bláznom, ako bláznivým mudrcom.
NA spánok: Spánok je luxus a luxus si študent dovoliť nemôže.
Viac ma teraz nenapadne
Život má aj iné ciele, ako putovať k hrobu
Život je choroba šíriaca sa pohlavným stykom so 100% úmrtnosťou
Kto chce byť verný sebe samému, často nemôže byť verný iným
Neberte rozum do hrsti, nie je vám tam nič platný!
Čím si opitejší, tým som krajšia
Ak ešte nikto učený z neba nespadol, bude to preto, že neprežil.
Všetky svine sú si rovné, ale niektoré sú si rovnejšie
Lepšie je mlčať a vyzerať ako blázon, ako hovoriť a vylúčiť tak akúkoľvek pochybnosť
Byť na dne je fajn, lebo odtiaľ vedie cesta jedine nahor
@8 sa mi páči
A inak, toto síce nespĺňa zadanie, ale to ani polka toho, čo tu je, takže si to neodpustím....
Life is a bitch. Then you die. Any questions?