Hrám na basgitaru, hrávam všemožné žánre a mám rád nové výzvy.
Inak najlepšie čo môže urobiť jedinec, ktorý to s hudbou myslí naozaj vážne je začať chodiť na hodiny nástroja. Pokiaľ nemáte radi klasiku a neradi by ste sa do toho nútili proti vôli, výbornou alternatívou k základným umeleckým školám sú tzv. hudobné akadémie. Vyberiete si daný žáner a budete sa mu aj prevažne venovať. Je to ďaleko perspektívnejšie ako platiť pravidelný prenájom skúšobne, kde je vlastný equip podmienkou. A ten, kto sa o to naozaj zaujíma, má šancu hrať aj kapelách priamo podporovaných. Skrátka ten pomer cena vs. kvalita sa nedá porovnať s ničím, za malý peniaz ozaj veľa muziky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Hladam osobneho sofera helikoptery. Podmienkou nie je, aby vedel lietat, staci, ak vlastni dany predmet. Pri lete moze improvizovat.
neviem ci nemam brat tuto diskusiu ako parodiu na moju...
toto je mi velice sympaticke tak sa vytvara duch kapely.. nie ked sa zlepia vsakovaki umelci, ktori nemaju dusu ale len zrucnost...
nemam rad namyslene slecny, ktore odmietnu pretoze ziadatel nie je ani zdaleka na ich urovni...(alebo si to len myslia?)
spievat viem pokial neotvorim usta...
basu nemam.. ale dala by sa zvladnut s brnkatkom =D
nebubnujem...
kokso, keď niekoho hľadám tak chcem aby to vedel..
Inak najlepšie čo môže urobiť jedinec, ktorý to s hudbou myslí naozaj vážne je začať chodiť na hodiny nástroja. Pokiaľ nemáte radi klasiku a neradi by ste sa do toho nútili proti vôli, výbornou alternatívou k základným umeleckým školám sú tzv. hudobné akadémie. Vyberiete si daný žáner a budete sa mu aj prevažne venovať. Je to ďaleko perspektívnejšie ako platiť pravidelný prenájom skúšobne, kde je vlastný equip podmienkou. A ten, kto sa o to naozaj zaujíma, má šancu hrať aj kapelách priamo podporovaných. Skrátka ten pomer cena vs. kvalita sa nedá porovnať s ničím, za malý peniaz ozaj veľa muziky
Čo chcete hrať za žáner ?