Skúšal som gúgliť, hľadať, pátrať, ale neviem sa dopracovať k jednému filmu. Viem o ňom len veľmi málo: v príbehu by sa mal nachádzať mladý chlapec/mladý muž, ktorý sa zaľúbi do staršej dámy (matky? učiteľky? ...?) a
Nakoniec to bolo všetko trochu inak...
Kamarát mi totižto ten film opisoval a nakoniec sme zistil, že sa mu pletie niekoľko filmov dokopy. Môj prvý tip padol presne na Imaginárne lásky, no nemali sme k dispozícii internet, takže sme to nemali ako overiť a on tvrdil, že to určite nie je ono, takže sme pátrali inde.
Nakoniec vysvitlo, že to bol práve tento Dolanov film - a príde mi skvelé, že Indelirium-ka to takto trafila z prvej šupy! Už druhý raz zažiaril náš príbuzný filmo-vkus!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
(dúfam, že netrepem )
Nakoniec to bolo všetko trochu inak...
Kamarát mi totižto ten film opisoval a nakoniec sme zistil, že sa mu pletie niekoľko filmov dokopy. Môj prvý tip padol presne na Imaginárne lásky, no nemali sme k dispozícii internet, takže sme to nemali ako overiť a on tvrdil, že to určite nie je ono, takže sme pátrali inde.
Nakoniec vysvitlo, že to bol práve tento Dolanov film - a príde mi skvelé, že Indelirium-ka to takto trafila z prvej šupy! Už druhý raz zažiaril náš príbuzný filmo-vkus!
Nemám poňatia, na to sa neprišlo...