Podobný filmu Big Lebowski.. tojd.. bizardné postavy hodené do bizardných situacíí vymakané hlášky a atd... už dopredu varujem od bratov Coenovcov som to už videl asi všetko
Monty Python and the Holy Grail, Monty Python's The Meaning of Life, Life of Brian a aj vsetko ostatne od Monty Python. Dalej odporucam: Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb, Full Metal Jacket, A Clockwork Orange a filmy od Tarantina.
jj, miestami bol síce predvídateľný, ale nevadilo mi to, bavila som sa proste na tých hláškach, totálne absurdných scénach, a naozaj dobrých hereckých výkonoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
má slabé hodnotenia dosť, ale ja som sa smiala hádam celý film
chasing amy je ale fakt dobry filmik
jj, miestami bol síce predvídateľný, ale nevadilo mi to, bavila som sa proste na tých hláškach, totálne absurdných scénach, a naozaj dobrých hereckých výkonoch
ten film bol hrozný podľa mňa síce videla som ho strašne dávno, ale ani teraz by ma s najväčšou pravdepodobnosťou nezaujal...
alebo v Mallrats ich geniálne plány v obchoďáku
Toto je vynikajúci film a tie coenovky absurdnosťou veľmi pripomína.