som zúfalá, v piatok nám to hralo stále dookola a neviem ju násjť,nepamätám si dokopy nič iba že refrén sa začína "you and me" a ptm tam je niečo baby just abo také niečo, je to taká rýchla známa pesnička, ak by niekomu niečo napadlo tak by som bola vďačn
aj ja mam problem podobny, nebudem zakladat nove forum, tak to skusim tu: podla mna tu moju neznamu pesnicku spieva chlap so zachripnutym hlasom, mozno sa to podoba na nejaky starsi jazz ale v takej nejakej blbej disko verzii. A mam pocit ze sa v refrene spieva Girls girls girls. PS: Sailors ani taky cierny raper to neni
Aj ja zháňam nejaké songy, ale už si ich vôbec nepamätám. Neviem ani názov, ani text, ani melódiu a som zúfalá. Len mi ostáva dúfať, že to raz niekde náhodou nájdem.
takých songov je strašne veľa. ale ak si pamätáš aspoň znenie tej skladby, tak si ju môžeš trebárs zahmkať na MIDOMI. je to zadarmo, stačí chvíľu hmkať a potom len vyčkať, či sa bude jeden z možných výsledkov zhodovať s hmkaním.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
jediné, čo mi napadlo, je toto, ale to asi nebude ono
alebo NOISETTES Don"t Upset The Rhythm
aleboo toto:
mozes hladat ak najdes nahodou ta povedz co to bolo...