ahojte hladam nazov jedneho filmu ktory som videla pred nejakym casom a chcela by som si ho pozriet znovu ale neviem o nom nic len obsah...ak ste ho niekto videli prosim poradte mi
vskratke islo o to ze starsi muz si nasiel mladu partnerku a ked
Ahoj hladam film pomozte mi? Obsah: Mlady,slobodny majitel firmy ma podpisat zmluvu ale podmienka je ze musi byt zenaty. Tak si hlada zenu aby na par dni hrala jeho manzelku.Zhodou nahod sa mlada žena z dcerou prechadzaju pred jeho domom a dcera vojde dnu do jeho domu lebo sa podoba jej domčeku pre babiky.Zbytok filmu je že zenu z dcerou požiadá aby do doby podpisu zmluvi hrali jeho rodinu.A ako to byva tak sa do seba zamiluju ale potom sa pohadaju a zena z dcérou odijdu preč od neho.Nakoniec mladi majitel firmy pojde po ne aby boli spolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no ano je to niečo ako Match point...tiež to bolo taká zamotané s prekvapivým koncom...a hadiatko dik za typ určite si to kuknem