neviem z toho skoro nič, len to že to bude asi ešte z rokov 90 a možno aj staršie, je to o ľudoch ktorý boli na tom blbo, a dali sa na niečo kde sa simuloval iný život ako keby hra, ktorej uverili a potom ich z toho prebudili keď prešla lehota alebo niečo
no to je dost vseobecne vela sci-fi filmov ma podobne zapletky od Total Recall, cez Virtuosity, Strange Days, Johnny Mnemonic, Thirteenth Floor, eXistenZ, Dark City az po Matrix a Inception
@kajsmir vďaka zatiaľ som tiež popozeral všetky tieto filmy lebo som o nich vedel že sú na podobnú tematiku, ale ani jeden na to nesedel, ten film čo myslím ja musí byť fakt nejaký prepadák keď to nikde nieje ale viem že mňa to vtedy ohúrilo.. a existenz som vylúčil ako prvý .
/- este som si spomenul na to že dostali akýsi kufrík kde mali možno veci zo svojho minulého života a to bol asi všetko ich majetok. viem že to len takto začínalo ďalej vôbec..
@deadfury ten to určite nieje viem že tam boli dosť neznámy herci a ten film musel byť aj určite s malým rozpočtom a béčkového charakteru proste nič svetaborné ale tá myšlienka sa mi páčila.
niečo sa mi marí aj že to boli zločinci ktorých takto chceli prevychovať?alebo to bol trest.. už fakt neviem sa mi to pletie s inými filmami a možno aj s mojimi vlastnými predstavami..
@eirea nie vôbec práveže to vyzeralo tak že nebola hlavná postava a bolo to zamerané na počínanie tých osôb ktoré naraz prebudili z tej simulácie iného života.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
/- este som si spomenul na to že dostali akýsi kufrík kde mali možno veci zo svojho minulého života a to bol asi všetko ich majetok. viem že to len takto začínalo ďalej vôbec..
niečo sa mi marí aj že to boli zločinci ktorých takto chceli prevychovať?alebo to bol trest.. už fakt neviem sa mi to pletie s inými filmami a možno aj s mojimi vlastnými predstavami..