aj ja som myslela..ze posta pre teba..aa..mozno by to bolo najlepsie..lebo oni ti ho tam najdu..aa..aj sa stretnes s nim...aa..to je dost take..alebo..skus...ist do tej obce, kde byval a chod na urad..oni maju zaevidovane, kde odisiel byvat..a potom pojdes tam a ked tam nebude..opäť na úrad..až kým ho nenájdeš.. A oni na úrade majú presnú adresu napísanú, čiže ak sa ti pošťastí, tak ho nájdeš....
Je to dosť náročné a hlavne finančne..ale keď ho chceš vidieť..aa tu facku si nezaslúži...zaslúži si poriadny kopanec..lebo toto sa nerobííí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Je to dosť náročné a hlavne finančne..ale keď ho chceš vidieť..aa tu facku si nezaslúži...zaslúži si poriadny kopanec..lebo toto sa nerobííí
Veľa šťastia v hladaní
Na ksichtbooku som skusal a naslo mi to asi 40 ludi s takym menom....
Naozaj, daj si google nahod tam jeho meno, mozno vyhodi nejake firmy adresy a neviem co vsetko tak sa v tom pohrab
A este moje tajne zbrane v hladani ludi je online kataster - » www.katasterportal.sk
potom telefonny zoznam » telefonny.zoznam.sk
a obchodny register » www.orsr.sk - ked je podnikatel, alebo zivnostensky register » www.zrsr.sk/...
dalej ma nic nenapada