pametam si ze to chodilo velmi zhruba okolo roku asi 2000, bolo to rockove, pravdepodobne slovenske, myslim si ze bolo v nazve hladam, ale tym som si nie isty, a v klipe bezali chalan a baba (oddelene) mestom a na konci sa stretli na nejakom moste.. nevie
a nemali ešte každý nejaký kus papiera, na ktorom bolo niečo napísané... alebo to už pletiem s niečím iným...? lebo ja si úplne viem vybaviť obraz, ale zvuk... nula bodov
je to mozne ze mali.. ved toto ze clovek nevie co sa mu pletie a co si pameta spravne.. viem ze to bol tvrdsi rock, ze bezali parkour mestom a nakoniec sa stretli na moste, chalan a baba..
jj, určite je to to, čo myslím... waaaaa... chcem to teraz vedieť to bola isto nejaká jedno"hitová" pseudorocková blbosť, alebo nejaký superstárista... proste niečo, na čo si už nikto nikdy nespomenie... len ty
nebol to dáky desmod? a tým "hľadám" v názve si si istý?
desmod to nebol urcite, ani superstarista, skor mam pocit ze nejaka "garazovka".. a tym hladam v nazve som si nie isty, len mam taky pocit ze bud v nazve alebo v slovach to urcite niekde bolo.. sakra praca, mozog blby si nepameta dolezite veci len blbosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
?
a nemali ešte každý nejaký kus papiera, na ktorom bolo niečo napísané... alebo to už pletiem s niečím iným...? lebo ja si úplne viem vybaviť obraz, ale zvuk... nula bodov
jj, určite je to to, čo myslím... waaaaa... chcem to teraz vedieť to bola isto nejaká jedno"hitová" pseudorocková blbosť, alebo nejaký superstárista... proste niečo, na čo si už nikto nikdy nespomenie... len ty
nebol to dáky desmod? a tým "hľadám" v názve si si istý?