hladam pesnicku ktora sa refrenom podoba tejto : Ne-yo - Closer, viac info nemam .... viem ze v refrene je na konci versa asi "next to me" + mimo refrenu sa spieva rychlejsie ako v Closer + zacina to peknou melodiou, asi na klaviri, ale niesom si isty
no myslel som teda ze tie refreny maju skoro podobne v melodii s Closer, sa zamyslam az ci to neni aj ich remix co som pocul... ale s inymi slovami to by asi nebol remix... musi to byt len nieco podobne
dneska som to zase pocul v radiu o pol stvrtej .... a zacul nieco v refrene ako "i can slepe you, next to me" ... viem ze to neni gramaticky spravne ale nieco podobne, dajte si tam melodiu z Closer v refrene a mali by ste uz vediet ......... no a mimo refrenu spieva tak rychlo, skor uz repuje a je tam taka pasaz ze parkrat hovori za sebou ze love love love love
@Mielikki tak to mas veru pravdu ale ked ja tak rada cadaverivc icnubator! ahlavne tuna davat! no dobre...tak co tak...ehhm... hepatic tissues of fermentation? ci jak sa to doslakka pise?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Predpokladam ze to nebude Demi Lovato, Amy Winehouse ani Nadine Rene ale ak to neni nieco z tychto hore tak mozes skusit
no myslel som teda ze tie refreny maju skoro podobne v melodii s Closer, sa zamyslam az ci to neni aj ich remix co som pocul... ale s inymi slovami to by asi nebol remix... musi to byt len nieco podobne
a teraz k príspevku : vážne? to som rada že nie som jediná ktorej to tak pripomenulo cadaveric incubator of endoparasties!!!! vuááá
@Susenqa tu išlo o ten paradox ak si nepochopila
vieš nemožem dávať nejaké neznáme
@Flussica nic sa nestalo