Čaute, hľadám niekoho, kto by so mnou začal vyvíjať browser hru - zatiaľ mám iba nápad a predstavu, ale myslím si, že to má potenciál a budúcnosť (aj €€). Ovládam php,mysql,html,css, ak by mal niekto záujem.. správa
@kevin čiže ty by si riesil backend a hladas niekoho na frontend? Napis tsku, predbezne by ma aspoň zaujimalo o čo ide a prinajmenšom ti budem vedieť poradit
@midnight php mi nepride na browsenr hru ani ako frontend, ani backend .. frontend flash, alebo javascript, backend mysql alebo nosql db plus python/c/java/dokonca ruby je rychlejsie ako.php/c#
Co myslis?
-.NET
-WPF, XAML, Silverlight
-Qt
-Windows Forms
-EntityFramework, LINQ
-Na IOC DI pouzivam Castle Widsor ale mam skusenosti aj s Unity Frameworkom
-ASP.NET MVC
Databazy:
-SQL Server, MySQL, RavenDB, MongoDB
Ale volny budem az o vyse 3 mesiace. Momentalne som vytazeny na 120%
@bentley ja nie som zárobkovo činný, tak ťa viem pozvať max na pivo každý druhý deň DD ale nie, tak ja hľadám niekoho, s kým by som to vyvíjal a potom sa delil o samotný zisk z tej hry..
@midnight fuu, php mi pride strasne pomale na tieto zalezitosti ako nejaka browser hra pre viac hracov ... skor by som volil js(ajaxove)/java servlety/html5/nosql(bigtable, cassandra atd.) ... alebo aspon namiesto php scala/python/nejaky .net ....
@matwejo samozrejme, ale na travian-like to stačí, update so serverom raz za minútu, alebo event-driven z klienta, o mnoho "realtime" herných výpočtov sa ti starajú stored procedúry v MySQL spúšťané tiež raz za pol minúty alebo minútu... nevravím že je to ideálne, asi ani dobré, ale funguje to prekvapivo bezproblémovo. nezabúdaj že vravíme o travianovkách, to je generáciu za Farmville technológiou a gameplayom (z hľadiska responzivity)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@lukaso121 birdzu?
Co myslis?
ovládam:
-C++
-C#
-F#
-Pascal, Object Pascal / Delphi
-PHP
-JavaScript
Frameworky:
-.NET