Čafte som baba,mám 16 a baví ma spev...Chodím už 4 rok na Zušku ale súťaží a skúseností je málo...Preto si zháňam kapelu s ktorou by som mohla trénovať a zároveň nadobúdať istotu v speve... Som z Pezinka(Pri Blave), predstava hudby ktorú by som xcela robi
@patty425 heh, tomu never, baba ci chalan to je jedno, ak je baba pekna tak je to este dalsie plus aaa tak ako ten rock no... ja by som skor tie tvrdsie rad vies ale take tiez je tazke najst, hlavne tuna na severe :/
prepáč, ale myslím si, že 4 roky na ZUŠ je málo...podľa mňa keď sa niekde umiestniš v tých súťažiach dosť vysoko a vymakáš si hlas, tak vtedy si hľadaj kapelu... a popros učiteľku spevu nech ti dáva ťažšie veci a nech ťa pchá na rôzne spoločenské akcie ja napr. spievam v sobáške, spievala som na otvorení kaštieľa, aj na vernisáži Martina Nikodýma a naozaj, sprav si aspoň to absolventské štúdium a potom rozmýšľaj nad takýmito vecami
@ zemlofka Dik ale podla mna je lepsie ked si niekto zhana kapelu uz takto skoro...Neni setko len o technike a uceni spevu...Vela znamych spevakov spieva skvele a pri tom nikdy nemali hodiny spevu a istotu ziskali prave skusenostami...Napr. Carrie Underwood,Miley Cyrus...Ja mam takyto nazor a taky mi aj ostane...Preto xcem kapelu uz takto skoro...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
inak ked sme uz pri teme aj ja by som rad kapelu, som gitarista ale ja volaco ASPON rockove