potrebujem tlacivo na ospravedlnenie na viac dni pretoze na viac dni moze ospravedlnit len riaditel skoly preto potrebujem to tlacivo...nasla som na nete ale mi napise len nazov a nic ine pls pomooozteee
za prvé, si na základke, nevyhodia ťa, čiže maj v piči. za druhé, keď ti na tom tak záleží tak povedz riaditeľovi nech sa pojebe, že je jeho starosť dávať tlačivá a chujoviny. za tretie vyser sa na to a choď k doktorovi a povedz, že potrebuješ ospravedlňenku a máš.
ja viem co myslis, mozno to aj mam v PC starom neviem nesom si ista ale vazne to co za princip? potrebujes nieco tak si to najdi na nete..vazne povedz rodicom nech zajdu po to tlacivo k riaditelovi..rozjebala by som takych ludi..
no tak to tam nemam, mam len klasicke peciatky od doktorov a onee potvrdenie o navsteve dr. a ten navrh aby si necvicila na TV..nepomozem:/ ale ono sa to da najst na nete myslim..v krajnom pripade
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mna ked pytali na mesiac prec mama mala to tlacivo..sice neviem odkial, ale mala