Ako prepáč Kikanela, ja tu driem, vybavujem, šaty, miestnosť, torty, dovolenka a ty tu takto dáš oznam? Kašleš na mňa?! Ok, všetko zruším, keď chceš...
Rad varim, milujem bezne domace prace a svoju zenu budem na rukach nosit, kym nebude tazsia nez ja! Budem jej citat z pier, a ked mi to nevyjde tak sa spytam tu na fore...
cwrcekk a mozno je to zena, ktora sa dala preoperovat na chlapa a chcel sa ozenit..ale teraz prisiel na to, ze chce byt znova zenou, tak uz sa zenit nechce..
uz viem uz viem..ja nastupujem na VS..tak sa budem lucit so strednou...a este sa asi aj stahujem..tak sa budem lucit s mojim terajsim bydliskom.. moze byt?
cwrcekk s tou kamoskou sme na tom rovnako..dnes som sa dozvedela velmi neprijemnu vec..sice som ju tusila...ale dnes sa mi to potvrdilo... akoze..skoncila som..
aa este som zabudla ze ani ked by si ta vybral tak si ta nevezme ved pozrite na Novotneho ani nezavadil o tu veroniku co vyhrala tu sutaz a chodi s durianovou..
cwrcekk: nic sa tu neudialo len to ze sa uz kiknalea nechce vydavat...ja by som sa vydala rada len po 1.som este malada a po 2. nemyslim si ze by som chcela ostan navzdy s majim terajsim priatelom..lubim ho ale....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
113 komentov
ČISTY FAKE, toto je fake o tom niet pochyb aj ked 108 prihlasení.
Ľudia čo vam jebe ?
Ak je to pravda, čo neni , tak babu niekto asi naprcol a nemá to na koho hodiť
Fotku mam vo webke
Rad varim, milujem bezne domace prace a svoju zenu budem na rukach nosit, kym nebude tazsia nez ja! Budem jej citat z pier, a ked mi to nevyjde tak sa spytam tu na fore...
Len neviem, ci mi to moja draha dovoli
To je znamenie...asi by som mala byť lesbička...
A pre podaktorých: Nie som tehotná Viem to na 100%
Cwrcekk: jasneee...si pozvanaaa
Tak..treba nového ženícha...
nenechaj si ujst taku prilezitost
a ty kleo teraz budes musiet urobit dvojitu rozlucku so slobodou,zvladnes to?
ale na svatbu cwrckka a verina/veriny pôjdem veľmi rada a na rozlúčku so striptérom ešte radšej..
cwrcekk: ja zvladnem aj dvojitu rozlucku i dvoch stripterov zozeniem ked bude treba
kleo:fajn,tak ty mas za ulohu tu dvojitu rozlucku,ked to zvladas
mna v piatok podrazila fakt dobra kamoska..toto som vobec necakala
a to ja nenadávam...
hmm..co ja viem..Ako Juraj je určite veľmi inteligentný a úžasný mladý muž..ale myslím, že by sme sa k sebe nehodili...