Viete vsetci, ze som kreten, ale s dobrym srdcom a inteligentnymi postrehmi. Preto hladam dobre a slusne dievca, ktore ma rada zvierata, aby ma vychovala a spravila zo mna skutocneho muza. Ak mas zaujem, tak mi napis koment alebo TS.
uz to pochop echo zlaty, ze ty na tomto fore nevystupujes ani ako inteligentny, ani ako mily, vlastne ani ako mentalne zdravy clovek. a to, ze si tu polke birdzu na smiech, za to si mozes sam. zbytocne sa do mna navazas
@kitty7 uz pochop, ze to je len tvoj nazor a ty mas nejaku chorobu stale hovorit za skupinu ludi, bud hovoris za vsetky zeny, teraz za polku birdzu...neviem co to mas za uchylku, ale zacni sa spravat rozumne a hovorit za seba svoje chore nazory a prave ty si fakt ten pravy clovek, co by mal nieco hovorit o inteligentnom, milom vystupovani ....zbytocne sa snazis ma potopit, dobre vies, ze mam pravdu
ty citas len moje komentare ci co? dalsi traja ludia sa ti tu otvorene smeju ja neviem, ty mas ocividne nielen vlastnu logiku, ale aj realitu. ja by som si nedovolila hovorit za skupinu ludi, pokial by som v nej bola sama, ale ocividne nie som. kazdy ta tu ma za paka a este ked ti to pekne, uprimne, bez urazok, v dobrom!!! napisem, tak ma ides urazat. ty si nechces dat pomoct, naco som ti to vobec pisala, asi som fakt blba
@kitty7 Ty hovorís že neznie ako inteligentný človek... a na základe čoho... ? A to hovorís ty, čiže celý birdz? To že lezie na nervy 5-tim ludom neznamená celý birdz... !!
+ prečítaj si jeho príspevky v tomto fore a tvoje, kdo znie inteligentnejsie... ak sa nebudes pozerať na jeho fora predtym atd, v tomto fore vyznie jak s IQ 120 !!
@kitty7 prosim ta uz si nebr do huby slovo logika a realita, lebo vobec netusis co znamenaju, a @warhawk ma pravdu, si prilis egocentricka, ked si myslis, ze 3,5 ludi+ty rovna sa polka birdzu....predstav si, ze ludia maju rozne zmyslanie, nazory a casto odlisne od teba....a prestan tu klamat, ze ma neurazas a ze si este slusna, zacni sebareflexiou, precitaj si po sebe svoje konetare, jak si ma ty zacala urazat, lebo toto ti ocividne chyba, a este si zasexuj, lebo to si uz tiez dlho nemala sa spravas jak neuspokojena sereda....
@fergie1581 ahoj, mas rada aj najnovsiu knihi od Rowlingovej? a odkial si presne?
echo, echo... to je len smutne, ak tu mas privrzencov co ta podporuju v tvojich debilnych nazoroch... ale mne to vlastne moze byt fuk, tebe to nedojde len preto, ze ja chcem...
inak ja si nemyslim ze si debil.. skor ze dakedy dobre trolis ale to neznamena ze je z teba automaticky hlupaak to skor z tych co vsetko beru smrtelne vazne, myslia si ze okolo nich sa toci svet a hovoria za vsetkych... kluuud ludia a mozno fakt chce niekoho uz no -.-
@kitty7 Definuj debilné názory... Pokial viem, žijeme v demokracii, a každý má právo na vlastný názor, aj echoechoecho, alebo ja, rovnako ako ty, aj ja môžem povedať že ty más nebilné názory pretože nie su identické s mojimi a nechápem ich...
@warhawk za debilny nazor oznacujem vyhradne nazor, o ktorom viem, ze dotycnemu paradoxne brani dosiahnut to, co chce. inak povedane, problemy dotycnemu sposobuju prave jeho nazory - a to je aj echov pripad. nemusis ma hned mat za nenavistnu mrchu, ja som sa to snazila echovi vysvetlit po dobrom, ale pocuva len seba.
@echoechoecho no jasne, ty si uzasny, to my sme sproste, ked po takom uzasnom, inteligentnom, krasnom, bohatom a vlastne dokonalom chlapovi netuzime mas v tom jasno, to je dobre
@38 stale dufam, ze raz sa tu od teba objavi prispevok "nasiel som si skvelu zensku, takze je koniec internetovym rieseniciam" - to by pre mna bola najlepsia verzia noveho echa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ktorá sa obetuje?
@goldfish nie
@kitty7 tebe chyba zase moralny usudok, ten si musis vybudovat vo svojom vnutri
+ prečítaj si jeho príspevky v tomto fore a tvoje, kdo znie inteligentnejsie... ak sa nebudes pozerať na jeho fora predtym atd, v tomto fore vyznie jak s IQ 120 !!
@fergie1581 ahoj, mas rada aj najnovsiu knihi od Rowlingovej? a odkial si presne?
@lorn tebe ani 0
Su to 2 odlisne osoby
inak ja si nemyslim ze si debil.. skor ze dakedy dobre trolis ale to neznamena ze je z teba automaticky hlupaak to skor z tych co vsetko beru smrtelne vazne, myslia si ze okolo nich sa toci svet a hovoria za vsetkych... kluuud ludia a mozno fakt chce niekoho uz no -.-
@peculiar fakt chces nieco nove? stary echo ti nie je dobry?
@sasuke zmenil som nazor, pacia sa mi zeny, nebudem zapierat a tak vies, niekotri ludia nevedia pochopit ironiu, ale to nie je ich vina (ironia)
@warhawk nema to vyznam, @kitty7 vzdy, ked pise o mne, v skutocnosti pise o sebe ta ma ale debilne nazory
ale mozno som prehnane optimisticka