Pre tých, čo pracujú/pracovali mimo Slovenska, ideálne v UK. Osvedčili sa vám rôzne stránky, ktoré ponúkajú študentskú prácu alebo je lepšie osobne chodiť a rozdávať životopisy?
ja som išiel do UK cez agentúru z košíc a neľutujem, s tým chodením a životopismi nie je istota a ešte v tejto dobe... to by sa oplatilo, keby že tam chceš natrvalo (tipujem, že iba na leto ako študentka)
Skor plno Poliakov..brat bol v Londyne nasiel si pracu sam len chodil ako magor kazdy den od rana do vecera s CVckami a nakoniec sa podarilo no on isiel uz v maji..ja som sla po skuskach koncom juna a chodila som ako magor ale v Birminghame...vsade ma odmietli,ze to je fajn ze viete po ang ale je neskoro mame plno atd atd...som bola zufala ..sice som nakoniec natrafila pri jednej pochodzke na jednu restiku a sef mi tam povedal ze oukej dajte mi CV ja ze dam vam ho som siahla do tasky a jasan zabudla som ich na izbe...povedal nech sa paci poslite mi to emailom..jasne kym som dosla z centra domov poslala som mu to obratom mi dosiel email..sorry it´s too late...zamnou dosiel niekto iny...vravim dievca mas ty ale stastie...nakonie som skoncila chtiac nechtiac v sweet cake factory nuz ale kazda skusenost je lepsia ako ziadna a po polsky viem veru fajnovo anglina nehrozila...popri tom som stale hladala no zazila som viac trapasov ako je len mozne.... cize skusaj ako sa da len sa nevzdat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
inac @matii taku istu profilovku som si chcela dat