alee nudim sa a rozmyslaam..o roznych komentoch tuna ludi..o ich postojoch..o tom na akych sa tu "hraju"..napisete niekomu len tak na birdzi,ze: AHoj pokecas?? haha ja to nerobiim zda sa mi to oniceem..a dost pokecowe..robite too?
btw nehladam zozn
Nerobim to, ked uz s niekym chcem pokecat tak urcite mu napisem nieco duchaplnejsie, alebo apson minimalne dovod preco si chcem pokecat a o com. A na hento ani neodpisujem ked ma niekto tak oslovi...
Nie nepíšem...keď chcem s niekým pokecať tak radšej reagujem na jeho tvorbu (diskusie,blogy a tak) aby bolo o čom rozprávať a nie tie suché otázky typu ako sa máš a pod.Dôjdu nápady a koniec...tak sa aspoň ľudia hneď o sebe čosi nové dozvedia
...parkrat som to urobila ...nie presne "ahoj, pokecas?" ale nieco take ze "mas zaujimavy avatar, si z KE? a odkial presne?" ...ja nikdy neviem co mam napisat ...al zas stava sa mi ze mi pisu "ahoj, ako sa mas?" a viem, ze odpisem len "dobre a ty?" a potom aj tak vacsinou nie je dalej o com pisat, takze niekedy na taketo spravy odpisem a inokedy nie...vacsinou si dam nalepku "odpis" a po nejakom case ma nieco napadne a odpisem...
Som strašne lenivý čo sa týka odpisovania TSiek - polovicu z nich zvyknem len skosiť - to znamená že ich len prečítam za sekundu a neodpíšem na ne Nebudem to zbytočne naťahovať keď to i tak nemá zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja píšem iba pekným neznámym babám...určite nie takým z Nitry pfuj...