Hlásiť sa na úrade práce po zanechaní štúdia ak budem pokračovať v štúdiu na inej univerzite?
Ahojte potrebujem radu študovala som na UPJŠ no nevyšlo mi to tam tak som sa rozhodla pre štúdium na inej univerzite teraz 2. júla mám zápis a tak som musela podpísať papiere o zanechaní štúdia na UPJŠ ,potrebujem vedieť či sa teraz mám hlásiť na úrade
u mna to bolo tak, ze som tusim sla s tym papierom o ukonceni na urad a povedala im ze sa hlasim na iny odbor a potom som im doniesla ze ma prijali a tot vsio, ale mozno si zle pamatam, ale vies ze som velmi nic nemusela riesit
@misfit44 no možné to je, len ja som ten papier o zanechaní nechávala na štúdijnom oddelení upjš a povedali mi, že mi ešte oni pošlú nejaké papiere ešte
zalezi od toho ci ta vyhodili alebo si stale ich student vacsinou to je tak ze to riesia az na konci semestra/roka takze V tom pripade by si nemusela nič
@danushka29 ja som pred rokom tiež zanechala štúdium ale ešte v zimnom semestri tak som sa musela ísť zahlásiť ale závisí to od toho kedy si zanechala štúdium pretože do 8 kalendárnych dní sa musíš ísť zaevidovať ale ak si zanechala len teraz niekedy tak no nie je potrebné pretože akonáhle si zapísaná na štúdium tak si už automaticky študentkou takže ak máš medzi tými dátumami rozdiel max. tých osem dní tak sa evidovať nebudeš ale ak je to viac tak sa choď radšej spýtať na Úrad pretože potom budeš doplácať za zdravotku a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak nemá tvoja budúca škola online študijné oddelenie?