Doteraz je vo finále 8 legiend ktoré získali počet hlasov 10 a viac ale musíme doplniť ďalších finalistov a toto sú legendy ktoré získali zhodne po 9 (slovom déveť) bodov takže neváhajte a hlasujte za svojích favoritov
ja bojkotujem tvoju anketu lebo nemam rada povysovanie hlupych ludi na nejake slovenske osobnosti, sry ja som bola vzdy taky suchar ze mi tie veci neprisli moc smiesne
Počkať, toto je už akože veľmi úzky až priam finálový výber z ktorého vzíde už definitívny víťaz tohto hlasovania? Lebo ja neviem, mal som úplne iných favoritov a som trochu sklamaný z priebehu hlasovania.
Prepáč Torpedo, ja sám som niekedy dosť naštvaný, keď ľudia nečítajú prvý koment s dodatočnými informáciami a vysvetlením a teraz sa to stalo mne a pripadám si riadne hlúpo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@Nespiacakraska ahaa dobre vediet tak aj ja po skonceni slavy pojdem studovat ...ale ja budem slavny navzdy
LACO MAJSTER SLOVA !!!