Najtoxickejšia anketa v tomto roku je konečne tu! Zaradení do súťaže o toto veľkolepé ocenenie sú osobnosti, persóny a entity, pri ktorých detektor kokotnosti zadovážený na Aliexpresse zaznamenal najviac príznakov konfliktnosti, prípadne nadmerného pretŕčania sa.
Kandidátom ktorí majú pocit angažovanosti, no napriek tomu sa do hlasovania neprebojovali, sa za toto faux pas vopred srdečne ospravedlňujem.
Upozornenie: Hlasovanie prebieha na základe odporúčaní našich odborníkov už len v režime OP. V prípade že nespĺňate toto kritérium, poraďte sa o možnosti nemať na výber s vašim zubným lekárom, ktorý je na danú problematiku odborník.
@avantgarda@12 To ma mrzí. Birdz ankety majú limit nastavený na 30 možností. Nie každému sa preto mohlo újsť miesto za stolom, za ktorým sa nepodáva rešpekt.
Ja som bola celý čas v tom, že Thunderstorm musí tými svojimi repetetívnymi statusmi o jóge a jej toxickymi radami do života a toxiciditou celkovo, liezť na nervy 99% birdzu
Ale chápem že väčšina ľudí sa tu nechce s nikým dostať do konfliktu, lebo nemajú gule, tak hlasujú radšej iba za najviac safe možnosť = Kolosko
dobre vedieť....
ono sa vám bude od dnes aj tak dobre spinkať, ako dobre robíte inému človeku...ste smiešní ľudkovia nikto, iba ovce, ktoré stratili pastiera...
@patrixo@18 nic, praveze uplne v poho si, len mi bolo luto, ze nemas hlas keby sa mi chce hlasovat real, urcite dam kobra, zajko1211, thunderstorm, autor123456789, teal, mezomus a este 1 tajtrlik, co neni zial nominovany ani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Kandidátom ktorí majú pocit angažovanosti, no napriek tomu sa do hlasovania neprebojovali, sa za toto faux pas vopred srdečne ospravedlňujem.
Upozornenie: Hlasovanie prebieha na základe odporúčaní našich odborníkov už len v režime OP. V prípade že nespĺňate toto kritérium, poraďte sa o možnosti nemať na výber s vašim zubným lekárom, ktorý je na danú problematiku odborník.
Prajem vám krásny deň.
Ale chápem že väčšina ľudí sa tu nechce s nikým dostať do konfliktu, lebo nemajú gule, tak hlasujú radšej iba za najviac safe možnosť = Kolosko
asi robim nieco zle!
Zajko1211
lukaso121, azizi, varlatan, riddiculus, suicidalpancake, melancholik, teacup, teal, avantgarda, mariquittka, 41unrealboy14
dobre vedieť....
ono sa vám bude od dnes aj tak dobre spinkať, ako dobre robíte inému človeku...ste smiešní ľudkovia nikto, iba ovce, ktoré stratili pastiera...
nenasieraj ma, ešte si ma aj blokol...
bo nejak si sa tu zjavil pred casom a nvm, kto si bol predtym