Bol som na chate a lezal som tak pri jednom dievcati, ktore mi povedalo, ze sa sem prislo hlavne vykurvit, aj tak nikoho nepozna a nemusi sa bat ze sa do dozviedia v ich meste, kedze tak taketo veci nerobi.....
@17 az na to ze som na chate este nebol jaj boze dievcaa uz sa troska uvedom ze si trapna..vlastne neuvedom sa..aspon sa mam na kom zabavit a ano tesim sa do skoly..spoznam novych ludi a tak
Všetko naraz, a hneď aj vysvetlím ako to je Najskôr sa každý zabáva, potom aby bola zábava väčšia tak sa začne piť, ďalej tý podgurážený sexuálne aktívny jedinci si nájadu partnerku (niekedy stačí aj partner tiež sexuálne aktívnu a kurvia sa, keď už sú kvalitne opitý a zvieracie pudy sa už ustalili tak sa idú všetci vyspať.... a ráno sa ide odznova
s chatami nemám skusenposti ale moji priatelia čo poznám hovoria že je to nehorazne chalani tam idu najme koli len jednej veci a baby su tam večšinou take ktorym je to jedno ...zase su aj vynyimky kde naozaj sa idu zabaviť tak ťažko posudiť
@Hajzelbaba sama na chatu? to mozes aj doma ostat nie? a ja ti neviem ani akustiku by som nebral, spanielku este hej bo to je nepouzitelne takmer ale akustiku hm...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
zaujimalo by ma ci aj ostatni takto uvazuju
ale tak zasa nieje dakedy odveci zobrať gitaru a ísť počillovať dakde na terase s výhľadom na les..
Ja by som na chatu šla jedine tak za dovolenkou v horách a to s fotrovcami.
(na nocne vrieskanie v posteli a pyzamove party sluzia byty vysokoskolakov pozdravujem ta, macka moja draha
@Hajzelbaba tak teda neviem ako ty ale ja by som gitaru nikdy nebral na chatu :-! to sa 100% oskre abo nejak poskodi chuda
ono to je vsetko dokopy..ale ja sa nekurvim
do nalady musi byt.. bez toho to nejde..
ale to sa chlastá až vecer cez den normalne grilovacka pivko proste relaxx
Viď @7 .
cize hudba chlast sex cigarety ked sa zozenie tak sa da aj zhulit a hlavne si to vsetko uzivat
bože ako ja milujem chatovačky a oslavy v prírode
ved preto som to tak dal zaradom ze toto sa vacsinou robi.... si nemysli ze si to ty prvy objavil teraz
a! ja som tam nespomenula, ze by som isla sama na chatu? tak to je moja chyba potom...