Zdravim, pred rokom a pol som si kupil moj sucasny notebook. Zo zaciatku siel maximalne ticho, postupne zacal byt teplejsi, hlucnejsi a pomalsi. Pred tyzdnom som mu dal spravit profylaktiku, no on stale huci. Je trochu rychlejsi, no ventilator ide vacsinu
nevym co je profylaktika lebo som nub, ale ja som mal virus a ten mi robil ze CPU a HDD som mal vytazene na 90 percent furt aj ked som nic nerobil a teda ventilator sa mi tez tocil jak ujebany furt alebo vyjeb prach z neho prec ak to nahodou neny ta profylaktika
@feklus Je to profylaktika, vyjebate mam secky smeci von .
Je cistucky, aj s novou pastou teplovodivou, akurat, ze ventilator stale ide akokeby ho za to platili.
Pozri do Task Manageru,na koľko percent maš vyťažený CPU,ak na malo,tak v biose by si mal mať možnosť nastaviť fan buď na 100% alebo podľa záťaźe či ako.Skús
Spomalovat ventilator??? Omg, sak on vie preco sa tak toci.
Chces radsej hlucnejsi ventilator ci tichsi dym???
Daco pri profilaktike pokaslali.
Ja som to tiez raz dal spravit do servisu. Do mesiaca odisla grafika. Po rozobrati som dal dole chladic z grafiky a k mojmu prekvapeniu, teplovodiva nalepka ktora sa mala rozpustit tak rozpustena nebola...
Netusim co pouzili ale daco divne z Chiny.
Najlepsie na tom ze chybu si neuznali a prisudili to veku notebooku (4 roky)
Pozri najprv co ti ho vytazuje a zisti si aktualnu teplotu/ max. Povolenu teplotu.
Ak to nieje sposobene SW tak si ho prepastuj este raz sam a kvalitne.
Ale takto naslepo mozem len tipovat ze co to sposobuje. Ty za nim sedis tak ty musis vediet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Je cistucky, aj s novou pastou teplovodivou, akurat, ze ventilator stale ide akokeby ho za to platili.
You Master Yoda are?
Chces radsej hlucnejsi ventilator ci tichsi dym???
Daco pri profilaktike pokaslali.
Ja som to tiez raz dal spravit do servisu. Do mesiaca odisla grafika. Po rozobrati som dal dole chladic z grafiky a k mojmu prekvapeniu, teplovodiva nalepka ktora sa mala rozpustit tak rozpustena nebola...
Netusim co pouzili ale daco divne z Chiny.
Najlepsie na tom ze chybu si neuznali a prisudili to veku notebooku (4 roky)
Pozri najprv co ti ho vytazuje a zisti si aktualnu teplotu/ max. Povolenu teplotu.
Ak to nieje sposobene SW tak si ho prepastuj este raz sam a kvalitne.
Ale takto naslepo mozem len tipovat ze co to sposobuje. Ty za nim sedis tak ty musis vediet.