jj,asi tak ,su to ludia ktory sa nevedia zatriedit,alebo to myslia vazne,ale tak ci tak,raz to pojde prec a budu mat normalny pohlad na svet,ak sa ho doziju.
ak niekto hovori ze je emo a ma viac ako 20 je to nenormalny dospely clovek...... je to chore takej kravine dokazu podlahnut iba deticky od 13 do 17 rokov..... starsi by mali mat rozum a nebyt nejake emo ked ani nevedia co to je..... cele emo je chore a postavene na hlavu.... ti co maju rozum su normalny a su sami sebou.
Gerard Way je asi taky emak ako som ja metalista. Vacsieho pozera som snad este nevidel.. Ty si asi jeden z tych co pocuvaju MCR a myslia si o sebe aki su emocionalni.
Btw David Desrosiers a emo? To nemyslis vazne.. Odkedy je simple plan emo? wake up.
Meno Pete Wentz mi nic nehovori, takze k tomu sa nevyjadrujem..
mozem napisat svoje vyjadrenie k Petovi Wentzovi - je z FOB.... - ale urcite nieje emak...a ten kto toto napisal - Jimmisr - s pravdepodobnostou urcite tiez nevie ocom je emo! - na margo toho, chcela by som sa spytat - podla coho sudis, ze P.W. je emo? - podla ofiny? ja som emacka...a este raz pisem , som na to hrda!!!
chcem sa ospravedlnit za to osocenie na teba - Jimmisr...nemyslela som to tak,ze nevies ocom je emo...ale nemala som vtedy najlepsiu naladu a nebola som takpovediac "pri zmysloch"...takze este raz sorry
for Jojo396....mal by si si precitat upozornenie:1.je zakazane pisat nadavky,vulgarizmy alebo urazat inych ludi....apropo, naco sem lezes,ak sa ti to tu nepaci tak odtialto jednoducho vypadni....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Btw David Desrosiers a emo? To nemyslis vazne.. Odkedy je simple plan emo? wake up.
Meno Pete Wentz mi nic nehovori, takze k tomu sa nevyjadrujem..
FUJ IM BUZERANTOM BIT ICH DO JEDNEHO
Bride1on1ride, taq taq, mas prafdu....
Mimochodom, ja som emacka a wobec sa za to nehanbim, som na to hrda...!!