akoze ja nechapem, ale tie zvery za mnou chodia z izby do izby, spia somnou, furt daco chcu,rozpravaju mi svojou psou recou.... ked som pri pc, lahnu si do svojho pelisku/ledva sa tam zmestia, ale svedci im to/ ak idem do kuchyne, su pri mne cakaju ma pri
hmmm asi pozerali vela akcnych serialov a hraju sa na tajnych agentov respektive na tovju ochranku tak pre pripad nudze ak ides do kuchyne a ak by nahodou zautocila salama na teba, tka ju musia zneskodnit. Co by dal ja za to, aby ma to prenasledovalo "v dobrom."
dik za podporu, predsa si nevezmem psa a potom mu poviem zbohom, nie??sak len ony potvory citia, ze som momentalne jedina, co sa o nich stara...inak su rozkosne kozlata, na kameru
@9 len skoda, ze vela ludi to tak robi.. kupia alebo osvoja si steniatko, lebo je zlate a ked zistia ako sa o to treba starat tak sa ho zbavia.. a to este tych co si daju tu "namahu" ho zaviest do utulku je dost malo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@11 to musí byť riadne zúúrivý pes