ahojky.stalo sa vám už niekedy že na vás váš dlhoročný frajer/ka zvýšil/la hlas??ja osobne to neznášam a mám na to nervy..čo si myslíte ako sa to dá krotiť na mojom priateľovi keď je vytočený..včera som sa s ním pekne rozprávala a vravím mu že nekrič pros
No musi sa naucit sam ovladat. Skus tak, ze ked bude kricat ty ho proste budes ignorovat a len mu povies, ze pokym sa neukludni rozhovor nebude, ale zalezi aj od povahy...
tak ale ja sa s ním chcem rozprávať lenže ked je on nasratý tak sa ani rozprávať nechce a je odutý a keď ho vyprosím aby sme sa išli porosprávať tak to dopadne hentak alebo tak že ja do neho vraj vkuse pičujem a ja si myslím že on je vdy ten najväčší kkt..hh..chlapi prečo ste taký nerváci
Pokús sa ho nenasierať alebo ak nie si príčinou ty, ,tak potom mu povedz, ,že keď sa chce dobre vyhučať, ,nech ide aspoň dakde do hory. Tam sa mu to aj ozývať bude no ale nenapísala si, ,že či si to vyprovokovala ty abo nekto iný. Daj vedieť
Povec mu nech sa ide na operny spev tam sa moze vykricat..a ty budes chodit na jeho predstavenia a budes nanho hrda a potom ti to jeho kricanie nebude az tak vadit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale tak keby to vzdy ostalo len pri kricani..
tak ved najprv si on musi uvedomit ze to tebe vadi a sa nekontroluje a az potom sa s tym da daco robit podla mna...
no ale sak aspon ta nema kto otravovat nie?!
10.nemalo chybu
hh diki..alebo este ma napadlo ze by mohla ist westici woodoo
trefaaaa =D
Nikto nemá ideálnu povahu.
Mne sa stávajú opačné prípady t.j.že ja kričím na svojho priateľa a potom ma to mrzí.
ináč aj ja niekedy napr. na mamu zvýšim hlas a pritom ani nechcem.. a potom sa čudujem že sa nenaštve..no asi si už zvykla (A)