no ak ide o prirodzenú farbu tak "zaujímavejšie" sú červené, pretože ryšavých je menej, inak každému sa hodí niečo iné.
ale dnešný trend že každá druhá sliepka si farbí vlasy na červeno je neskutočná trapošina. hlavne keď som bol na Grape tak som až neveril...takto pokope tie akožealternatívne dievčence pôsobili neskutočne tuctovo až trápne...ale hej hayley williams sa im proste zaryla do srdca.
pche! šla som na červeno ešte rped touto vlnou a ona vznikla nejako chvíľku potom, z toho vyplýva, že to obkukali odo mňa a meniť farbu nemienim, lebo by to beztak zas obkukali!
(a to ani nevravím o tom, že mojim vlasom sa to proste hodí viac ako väčšine )
Tiež som sa rozhodovala medzi červenou,alebo mojou prirodzenou hnedou a hnedá vyhrala červenovlások je teraz s prepáčením ako nakadených (aj hnedovlasých je,ale to je iný prípad...)
@cubanka všetky sú tuctové keď to súdite podľa toho koľko ľudí ich má. Už ani zelená, modrá a všetky crazy farby niesú originál lebo minimálne 1000 ľudí na svete ich má. Vyhol si hlavu a nechaj si tam vytetovať obrázok ktorý si si sama nakreslila a potom budeš originálna.. Pokiaľ to niekto od teba neobkuká a nedá si to isté.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Len ked si to tak zoberiem, chcem červené vlasy, lenže už ich majú všetci.
A hnedé sa aspoň nebudú zmývať.
ale dnešný trend že každá druhá sliepka si farbí vlasy na červeno je neskutočná trapošina. hlavne keď som bol na Grape tak som až neveril...takto pokope tie akožealternatívne dievčence pôsobili neskutočne tuctovo až trápne...ale hej hayley williams sa im proste zaryla do srdca.
(a to ani nevravím o tom, že mojim vlasom sa to proste hodí viac ako väčšine )
na zakladke to bola dost sranda ked som si ako jedina dala cervenu, do 2 tyzdnov...aspon 10 dalsich bab si ju dalo..
aspon vidim ze nieco dobre som priniesla pre tu skolu ^^